OP AVONTUUR & DURE DATES
FEESTDAGEN PREVIEW

Je moet er misschien (nog) niet aan denken, maar.... time flies en voor dat je er erg in hebt zitten we met z'n allen in december. Geen zin in de standaard plichtplegingen met familie? Grijp dan nu je kans! Ga er op uit tijdens de feestdagen, ontmoet nieuwe mensen en verleg je grenzen. Wat te doen? Wij hebben de leukste tips voor je verzameld. 

SPANNEND AVONTUURtje
Hou je wel van een avontuurtje? En ben je gek op reizen? Dan is dit vast iets voor jou. Een groepsreis en je hebt geen idee wat je kunt verwachten? Met wie je reist en waar naartoe? Ook dat ontdek je pas zodra je op het vliegveld staat! Als dat geen spannende break is dan weten wij het ook niet meer! Singlereizen zijn er niet alleen in alle soorten en maten maar ook voor alle leeftijden. Baobab komt met groepsreizen speciaal voor jongeren
DURE DATEs
Dat er veel geld omgaat in het bemiddelen van singles weten we allemaal. Maar niet alleen datingsites en datingapps verdienen aan de zoektocht naar liefde. Ook de traditionele relatiebemiddelingsbureaus kunnen er wat van. Voor al deze....  Vraag mensen wat ze het voornaamste vinden in een liefdesrelatie en het is vertrouwen, respect voor elkaar en een goede communicatie. Maar hoe bewerkstellig je dat?
EENZAAMHEID
Eenzaamheid is een probleem onder alleenstaande ouders. Een op de vijf singles met kinderen raakt in een isolement doordat er geen ruimte is voor een sociaal leven. De ouders hebben al hun tijd en energie nodig voor de opvoeding, het huishouden en hun baan. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Voor iedereen die graag een lekker wijntje drinkt én het leuk vindt om erop uit te trekken om nieuwe mensen te leren kennen is er nu Blend Weekend! Meer leuke uit-tips ontdek je op de agenda.
LIEGEBEESTEN
Daten is spannend; je kent de ander meestal nog niet zo goed en je wilt jezelf graag in een goed daglicht zetten. Dan wil het weleens gebeuren dat je de waarheid wat aandikt om in de smaak te vallen, of deze juíst uit beleefdheid ontwijkt om iemand niet te kwetsen. Maar waar passen Nederlanders het vaakst een leugentje om bestwil toe? Sta je geregeld in de sportschool? Misschien heb je dan iets aan deze flirt tips
STIEFOUDERS
We weten het allemaal: het wil geregeld niet zo vlotten tussen kinderen en de  nieuwe partner van hun vader of moeder.  Hoe ga je daar in de toekomst mee om? Wist je trouwens dat vrouwen vaak gelukkiger zijn na een scheiding dan mannen? En zo'n 20 procent van de kinderen met gescheiden ouders heeft geen contact meer met de vader. Tot slot: 5 zinvolle tips voor verliefde gescheiden ouders.
Volg ons