Op hoog niveau dineren in de sneeuw

3 jaren geleden


Text only:

De toppen van de bergen beginnen al wit te kleuren!
Het aankomende wintersport seizoen is op weg om een geweldig seizoen te worden!
27 november genieten wij van de allereerste sneeuw, ga je mee?
Sinds jaar en dag vieren wij onze seizoensopening met een skiweekend in Val Thorens, het zogenaamde Voorproefje. Boek nu en geniet als eerste drie volle dagen op de pistes van Val Thorens. Prijzen al vanaf € 139 per persoon.

Dineren met sterren in Val Thorens
Nieuw - Michelinsterren restaurant in Hotel Koh I Nor Het 5 sterren hotel Koh-I Nor in Val Thorens lanceert aankomende winter een aantal nieuwe restaurants waar u op culinair topniveau kunt genieten van heerlijke gerechten.
 
Het nieuwe restaurant ‘L’atelier d’Eric’ onder leiding van chef-kok Eric Samson, deze met 2 sterren bekroonde Michelinsterren kok schotelt u hier de de meest exclusieve gerechten voor. Bij  Koh-I Nor wordt gekookt met uitzonderlijke seizoensproducten, heerlijk genieten dus! En met een panoramisch uitzicht over het dorp is een bezoek aan het restaurant helemaal een belevenis.
 
Ook het nieuwe restaurant ‘La Cave’ is te vinden in Hotel Koh-I Nor. Hier kunt u genieten van lokale specialiteiten en producten uit de regio. Wat denkt u van de grote keuze uit het wijn assortiment? Voor iedere gerecht een passende wijn.
 
Het reeds bestaande restaurant ‘Bistro Gourmand’ heeft een nieuwe naam gekregen, ‘Le Diamant Noir’. In dit restaurant kunt u genieten van heerlijke gourmet menu’s.
 
Verblijft u op basis van half pension in Hotel Koh-I Nor, dan kunt u dineren in alle drie de restaurants. In restaurant ‘L’atelier d’Eric’ is het 5 gangen diner inclusief. Bij de andere twee restaurant kunt u a la carte dineren.
 Het schitterende hotel Koh-I Nor is te boeken op onze website www.SkieninFrankrijk.nl.
Les Restaurants du Montana - Val Thorens
Het Michelinsterren restaurant L’Epicurien in Val Thorens is een fantastisch gourmet restaurant. De Franse chef-kok Jérémy Gillon heeft een passie voor de Franse keuken en bereidt voor u traditionele gerechten. Het restaurant biedt u een geweldige ambiance voor een speciaal moment in de bergen.
 
Le Montana is de brasserie versie van restaurant L’Epicurien. Hier serveert chef- kok Jérémy Gillon ook zijn specialiteiten. U kunt heerlijk lunchen of dineren op één van de mooiste terrassen van Val Thorens.
 
Kiest u liever voor een savoyaards diner? Breng dan een bezoek aan restaurant ‘Le Chaudron Magique’. Deze leuke apres-ski bar met lounge maakt voor u savoyaardse gerechten en voor een huisgemaakte pizza bent u ook aan het juiste adres.
 
In Val Thorens verblijven? Boek nu uw wintersportvakantie op www.SkieninFrankrijk.nl.
In uw appartement dineren?
In samenwerking met een luxe Franse cateraar hebben we een pakket met luxe maaltijden voor u samengesteld. Geen gesjouw meer met zware boodschappen op gladde paadjes of gestress bij aankomst om de boodschappen te doen. Een uitgekiend pakket wordt geleverd bij de receptie van uw accommodatie of bij de deur van uw appartement. Het pakket is zo samengesteld dat u voldoende etenswaren in huis heeft voor 6x ontbijt en 6x diner. Het pakket is daarnaast aangevuld met een aantal praktische huishoudelijke artikelen zoals vaatwastabletten, toiletpapier en afwasmiddel.
 
Het enige wat u nog hoeft te doen is vers brood halen (of via de receptie laten bezorgen) en de maaltijden zelf bereiden. De maaltijden zijn reeds voorbereid, u kunt ze of in de magnetron of ‘Au Bain Marie’ (in een pan met water) bereiden. Het vlees kunt u zelf braden, de overige zaken zijn zo voorbereid dat u ze alleen hoeft te verhitten. Alles is vers en vacuüm verpakt voor de periode van uw verblijf in Frankrijk. Vers en simpel, kan het eenvoudiger? 
 
U kunt genieten van onze traiteurservice voor slecht € 89,- per persoon.
Vragen? Neem contact met ons op.
 Bekijk de belangrijke data en schoolvakanties 2015/2016
 Kerstvakantie 2015
 Oud en Nieuw vakantie 2015
 Carnavalsvakantie 2016
 Krokusvakantie Zuid
 Krokusvakantie Noord
 Paasvakantie België
Trots op ons nieuwe insipiratieplatform: Wintersport|Canada|Amerika  ​ 

Reisverslagen, praktische tips, leuke weetjes, bestemmingsinfo en nieuwtjes over wintersport in Noord Amerika. Dit is vanaf nu te vinden op WintersportCanadaAmerika.nl. Een inspiratieplatform voor skiën in Noord Amerika. Sinds enkele jaren profileren we ons naast Frankrijk als skispecialist met programma's in Canada en Amerika. 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.WintersportCanadaAmerika.nl!


  uitschrijven | doorsturen | inschrijven | print pdf     Verzonden aan newsletter@newslettercollector.com door info@SkieninFrankrijk.nl  Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.       

Skienincanada.nl

Categorieën: Vakantie Wintersport | Sneeuw Buitenland Recreatie Land | Werelddeel
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019