View this email in your browser
Op reis in 2021?
De corona uitbraak heeft een gigantische impact op ons dagelijks leven, op de plannen voor de nabije toekomst en op de contacten die we hebben met vrienden en familie. En misschien niet het allerbelangrijkste, het heeft een flinke impact op reizen. We begrijpen dat er veel vragen zijn over reizen in deze bijzondere tijd. Uitstellen naar de tweede helft van 2021 lijkt voorlopig het beste alternatief. Maar wat als je nu een tussenjaar had gepland? Of na de zomer van 2021 andere verplichtingen hebt? Moet je dan thuisblijven? Wat ons betreft niet. Er zijn mogelijkheden! 


Aan de slag op een
Wildlife project?
 
Steek je handen uit de mouwen. Kom als vrijwilliger de natuur en bedreigde diersoorten beschermen. Ervaring? Niet nodig! Wat dan wel? Passie voor dieren en de natuur! 


Stijn geniet in Amerika!
 
Hoe leuk is dit?! Stijn verteld ons meer over zijn leukste ervaringen in Amerika tot nu toe. Helaas hebben de Corona maatregelen ook invloed op zijn avontuur in Amerika, maar hij maakt er het beste van en geniet!
 

Maak een reisdagboek.
 
Reizen was in 2020 niet zo makkelijk. Gelukkig is er een mooie manier om terug te dromen naar alle prachtige reizen die je al eerder hebt gemaakt. Herbeleef ze door ze vast te leggen in een reisdagboek van Travel Diaries. 


Informatiebijeenkomst in Enschede!
 
Op 6 maart 2021 nodigen we je uit om met de experts van Activity International te praten over jouw reisplannen. Meld je aan via onze website en reserveer je plek.  


Rigtersbleek-Zandvoort 10 | 7521 BE Enschede
053-483 10 40 |  
06-36479978  info@activityinternational.nl 
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube
Copyright © 2020 Activity International. Alle rechten voorbehouden. 
Je ontvangt deze mail omdat je bent in geschreven op de nieuwsbrief. 

Wil je je voorkeuren voor deze nieuwsbrief wijzigen?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief