Naar de AVROTROS site07/04/2019  Bekijk de online versie
.
 
Buitenlandse vondsten kunnen duizenden euro's waard zijn
 
Op de brocantemarkt in Frankrijk of in de souvenirshops in het Verre Oosten: overal ter wereld is Kunst en ook Kitsch te vinden. Ontdek de meest bijzondere en waardevolle internationale vondsten. 
Kunst en Kitsch, van Italië tot China
 
 
Stem op jouw LHBTI-held voor de Pride Awards 2019
 
AVROTROS reikt dit jaar voor het eerst een Pride Award uit aan één bekende LHTBI-held en één onbekende LHTBI-held; iemand die dit jaar zijn of haar nek heeft uitgestoken voor de LHTBI-community. Je kunt vanaf nu stemmen!
Dit zijn de genomineerden
 
Kom gezellig 'Jeu de boulen met stoelen'
Wil je een geweldige vrijdagavond? Kom langs bij 3FM met Rob van de Radio, Ceremoniemeester Mark en Pieter de Bode voor een potje Jeu de boules, maar dan net anders. In plaats van met ballen, gooi je met stoelen!
Bijzijn is meemaken
 
 
Vakkenvullers is terug met seizoen 2
Voor bijna alle jongeren begint de weg naar volwassenheid in de supermarkt. Vroege shifts, verantwoordelijkheden en klanten die totaal niet het beste met je voorhebben; this is the real shit.
Bekijk de webserie
 
 
Win dvd: opera Didone abbandonata
We mogen vijf exemplaren van de dvd Giuseppe Saverio Mercadantes Didone abbandonata weggeven: een tragische verhaal van ongelukkige minnaars. Vul het prijsvraagformulier in om kans te maken.
Naar de prijsvraag
Volg AVROTROS ook via:
FacebookTwitterFacebookInstagram
Nieuwsbrief doorsturen     Aanmelden nieuwsbrief     Wijzig je e-mailadres     (Tijdelijk) afmelden

Privacyverklaring