Nieuwsbrief RCC K&L
donderdag 28 juli 2016
 

ONDERZOEK: Hoe beïnvloedt de EU F-gassenverordening uw bedrijf?

Hoe heeft de EU F-gassenverordening uw bedrijf beïnvloed? shecco onderzoekt deze vraag in samenwerking met Bas Eickhout, lid van het Europees Parlement, die een van de belangrijkste beslissers rond het creëren van de huidige F-gassenverordening was. Helpt u hen met het onderzoek...
Lees meer

Vacatures

Accountmanager chillers
Servicecoördinator duurzame energie systemen
Projectmanager Regeltechniek HVAC
Sales consultant HVAC
Koeltechnisch calculator

Partners

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partner worden

Verhoog de vraag naar uw producten en diensten via de nieuwsbrief en website van RCCK&L. Informeer naar de verschillende mogelijkheden zoals partnerships, advertenties of bannering.

Eurovent introduceert ‘hygiënische optie’ binnen LBK-certificeringsprogramma

Eurovent Certita Certification start binnenkort de ‘Hygienic option’-certificatie binnen het Eurovent Certified Performance (ECP) LBK-programma.
Lees meer

Europese richtlijn voor drukapparatuur krijgt nieuwe Guidelines

Onlangs zijn nieuwe Guidelines voor de Europese drukapparatuurrichtlijn gepubliceerd. In het bijbehorende document staan vragen en antwoorden.
Lees meer

Gewijzigde aanbestedingswet biedt meer kansen voor MKB

Meer kansen voor het MKB, efficiëntere procedures en ruimte voor innovatie. Dat beoogt minister Kamp met de gewijzigde aanbestedingswet.
Lees meer

Wereldmarkt voor koel- en vrieshuizen groeit door

Marktonderzoekers van Technavio schatten dat de wereldwijde markt voor koel- en vrieshuizen tussen 2016 en 2020 met 14 procent groeit.
Lees meer

Najaarsronde SDE+ 2016 opent eind september

Op 27 september start de najaarsronde SDE+ 2016.  De belangstelling voor de productie van hernieuwbare energie blijkt erg groot te zijn.
Lees meer

‘WKO-systeem met latente warmte geeft betere COP’

Om de discrepantie tussen de energievraag en -aanbod in koude-toepassingen te minimaliseren, kunnen WKO-systemen met latente warmte worden toegepast.
Lees meer

3 Nederlandse onderzoekers op Purdue Conference 2016

Drie Nederlandse onderzoekers deelden kennis over H2O en CO2 op de Purdue Conference in de VS. De conferentie vond plaats van 11 tot en met 14 juli.
Lees meer

Productnieuws

Decentrale ventilatie-unit voor scholen

Ned Air introduceert de Ned Air EduComfort CM (Ceiling Mounted) 1100 LN (Low Noise), een decentrale HR ventilatie-unit met warmteterugwinning speciaal voor sch...
Lees meer
 
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.