Bekijk deze mail in uw browser
 

 

A.s. zondag 25 november wordt rond 10.30 uur ons restaurant officieel geopend door niemand minder dan Sinterklaas en zijn Pieten.

 

Bij Groencentrum Witmarsum kun je nu voortaan ook altijd terecht voor koffie met gebak en/of een heerlijke verse lunch. Een beleving was het altijd al bij ons Groencentrum maar nu kun je er ook nog eens (h)eerlijk koffie drinken of genieten van onze lunchgerechten.

 

Groencentrum Puur Eten & Drinken is geopend tijdens openingsuren van het tuincentrum en een team van enthousiaste horecamensen is begonnen aan de opstart fase van dit nieuwe concept.

 

 

We willen zoveel mogelijk verse en eerlijke producten bereiden. Bewust is daarom gekozen voor het Natural Koffieconcept van Brandsma Koffie. Een fairtrade koffiemerk dat een heerlijke smaak heeft.  

 

 

Een onvergetelijk theemoment begint bij Pure Leaf®. Bij Pure Leaf® thee worden de beste blaadjes van verschillende plantages van overal ter wereld geselecteerd. Daarna wordt er zo weinig mogelijk mee gedaan, zodat de authentieke essence van de thee kan schitteren. De excellente melanges van lange theeblaadjes en uitzonderlijke ingrediënten zorgen voor een authentieke, aromatische en heerlijke (high) thee-ervaring, waarbij je de thee ziet, ruikt en proeft. 

 

Vers brood wordt iedere dag gebakken door Echte Bakker Posthuma en bepaalde specialiteiten zoals het met goud bekroonde oranjekoek van Bakkerij Ypma staat bij ons op de kaart.

 

 

Wij bereiden zelf ook heerlijke taarten en zoetigheid o.a. cheesecake, brownies, chocoladetaart en carrotcake tot homemade cookies. Je kunt het allemaal proeven in onze Speciale openingsactie: de Koffie compleet. Drie verschillende stukjes gebak met een kopje koffie zodat je alles eens kunt proberen.

 

We zijn benieuwd wat Sinterklaas en zijn Pieten zondag van onze horeca zal zeggen maar de speculaas cheesecake staat voor hen klaar. Zondag zal de opening plaatsvinden omstreeks 10:30 uur. 

 

Voor de kinderen is er ook een leuke attentie. Sinterklaas wordt begeleid door Sander Balk, directeur van Circus Salto.

 

 

 

 

Al een tijdje kunnen we sparen met onze spaarkaart. Waar sparen we voor en wat kunnen we ermee? Bij het behalen van minimaal 500 punten ontvang je bij je aankoop een tegoedbon aan de kassa van je gespaarde punten. Elke 100 punten is een euro waard. Deze tegoedbon is in te leveren bij je eerst volgende besteding. De tegoedbon is 3 maanden geldig.

 

Wil je ook meesparen? Vraag een spaarkaart aan en ontvang de eerste 100 punten gratis! Klik hier om een spaarkaart aan te vragen.

Openingstijden - Afmelden voor mailing