Het hangcultuurmosselseizoen is van start gegaan. Woensdag 23 mei werd op Neeltje Jans het startsein gegeven en de eerste oogst binnengehaald. Lees verder →
VISSCH viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Het festival vindt plaats van 29 juni tot en met 1 juli op de plek waar de verse vangst uit de Noordzee dagelijks binnenkomt: de Scheveningse Visafslag. Lees verder →
De vakjury van de Amsterdam Food Pitch maakte in april de finalisten bekend voor de titel ‘Lekkerste product van 2018’. Een van de genomineerden is Sebastiaan Knottnerus met zijn de Beurre de Mer. Lees verder →
Ben de Lange van Vishandel de Lange uit Scheveningen geeft een cursus haring snijden. Op 4, 5, 11 en 12 juni leert hij deelnemers alle basisvaardigheden van het haring snijden. Lees verder →
“Nederland moet en zal gezonder.” Daarom startten Jan Dekker en Rudolph van Veen na de tv-zender 24Kitchen nu een nieuw platform: FoodFirst Network. Basisregel 1: kies voor vers en onbewerkt. Lees verder →
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit presenteerde 22 mei het jaarverslag over 2017. Bedrijven en publiek mogen meekijken; de NVWA krijgt een menselijk gezicht. Lees verder →
Het nieuwe nummer van Vis verschijnt op 29 mei. In deze editie onder andere:Visserij in cijfers 2017Veel aanvoer pelagische vis in West-AfrikaMSC-traject garnalenvisserij was lang trajectDutch yellowtail is nu al een successtoryAmbulante vishandelaar Kees Bazen uit TholenVisspecialist Arjan Pastoor timmert aan de weg
Wij vinden het belangrijk dat jij de controle hebt over de persoonsgegevens die jij met ons deelt. Daarom hebben we ons privacy statement eenvoudiger en duidelijker gemaakt. We geven ook voorbeelden van hoe we dit beleid toepassen. Bij Vakbladen.com bepaal jij zelf hoe wij jou mogen benaderen. Op deze paginalees je alles over jouw rechten en keuzes. Heb je naar aanleiding van dit beleid nog vragen? Stuur dan een mail naar privacy@vakbladen.com.
Deze nieuwsbrief is een wekelijkse uitgave van Vismagazine, powered by Vakbladen.com. U ontvangt deze nieuwsbrief op e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Je ontving deze e-mail omdat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief van vismagazine.nl. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen van Vismagazine? Afmelden nieuwsbrief Wilt u een wijziging doen in uw profiel? Wijzigen Wilt u helemaal geen nieuwsbrieven meer ontvangen van Vakbladen.com? Afmelden