Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 8 maandag 17 februari 2025
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Opmars ‘dry aging’ voor vis
Opmars ‘dry aging’ voor vis
Vis moet vers zijn. ‘Levend vers’ zelfs. Zo staat het in allerlei handboeken. Maar daar komt men nu weer van terug. Net als bij vlees is ‘dry aging’ voor vis in opmars.
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
‘Gebruik van AI moet vermeld op etiketten’
De meeste consumenten vinden dat voedsel- en drankenfabrikanten moeten aangeven of een product is gemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie (AI).
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Probeer Vismagazine: 2 nummers gratis!

Ontdek de boeiende wereld van de vissector, zowel ambachtelijk als industrieel. Neem een proefabonnement met 2 gratis nummers van vismagazine en krijg 2 maanden lang gratis toegang tot al onze online artikelen!

Neem een abonnement
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Kreeft bereiden... voortaan eerst bedwelmen dan koken?
Ervaren kreeften en krabben pijn en voelen ze het als levend de pan in gaan? De Tweede Kamer denkt van wel en stemde in december massaal voor een motie om dit te verbieden. De staa...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Hoe duidelijk zijn voedseletiketten?
Dagelijks maken consumenten in de supermarkt vaak hun keuze op basis van de informatie op het etiket. Maar helpen voedseletiketten hen echt om weloverwogen beslissingen te nemen? D...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Alea Publishers zoekt Senior (Web)Redacteur ad interim

Per 1 maart 2025 zijn we op zoek naar een Senior (Web)Redacteur voor onze foodredactie voor 3 dagen in de week, ad interim. Wij zoeken een collega met een scherp oog voor taal, een neus voor nieuws en een sterke affiniteit met de foodsector. 

Naar de vacature
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Beloning voor ontsnapte kweekzalmen
500 Noorse kroon (zo’n 43 euro) per gevangen kweekzalm. Dat is de beloning die zalmkweker Mowi uitreikt in de hoop ruim zo’n 27.000 ontsnapte zalmen terug te vinden. De reden? Het ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2025 Alea Publishers