Opstartprogramma's wijzigen in Windows 10 en cache legen in je browser
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 22 Apr 2021
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook blijf op de hoogte via rss
How To Opstartprogramma's wijzigen in Windows 10
Geschreven door: Redactie Computer!Totaal - 21-Apr 16:59

Wanneer je je pc opstart, dan zijn er diverse programma's die eveneens starten. Het kan lonen om eens naar de lijst met opstartprogramma's te kijken, omdat ze je pc onnodig traag kunnen maken. In dit artikel leggen we uit hoe je je opstartprogramma's instelt.

Lees verder
Apps & Software Cache legen in je browser doe je als volgt
Geschreven door: Wesley Akkerman - 22-Apr 06:06
Het kan echt geen kwaad om zo nu en dan eens je browsergeschiedenis, zoals je cache, te verwijderen. Dat is handig voor wanneer je een computer deelt bijvoorbeeld, of wanneer iemand achter je computer zit die daar vrij weinig mee te maken heeft. Maar het kan ook veelvoorkomende problemen oplossen. In dit artikel leggen we uit hoe je te werk gaat.
Lees verder
#brandedcontent Wegens succes nu tweede druk van Routerbeheer
21-Apr 09:33
Log eens in op je router, ga naar de geavanceerde instelling en probeer eens te benoemen wat je allemaal echt snapt. Grote kans dat je veel vraagtekens hebt. In de nieuwe cursusbundel Routerbeheer keren we het belangrijkste apparaat van je thuisnetwerk binnenstebuiten. Op die manier gaan we jou (en je router) leren wat slim netwerken écht betekent. De komende week krijg je meer dan 50% korting; je betaalt slechts € 29,95 in plaats van € 69,90.
Lees verder
Nieuws Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals
Geschreven door: Maikel Dijkhuizen - 22-Apr 10:00
Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!
Lees verder
#brandedcontent Fotografietips voor smartphones met meerdere camera's
20-Apr 15:55
Een beetje smartphone heeft tegenwoordig twee, drie, of zelfs vier camera’s aan boord zoals de nieuwste OPPO Find X3 Pro. En dan tellen we de selfiecamera aan de voorzijde nog niet eens mee. Overdreven? Welnee, dat is juist superhandig. Via vijf fotografietips laten wij zien wat je zoal met deze camera’s kunt doen en hoe je ze optimaal inzet.
Lees verder
How To Zo kun je je wifi-wachtwoord veranderen
Geschreven door: Wesley Akkerman - 21-Apr 09:18
Wanneer je net een nieuwe router gekocht hebt, is het belangrijk dat je het wifi-wachtwoord aanpast. Zo voorkom je dat iemand je netwerk binnenkomt met een standaardwachtwoord. Maar hoe doe je dat precies? In dit artikel leggen we uit hoe je je wifi-wachtwoord veranderen kunt. Om te beginnen is het belangrijk dat je een computer hebt die verbonden is met je netwerk.
Lees verder
How To MX Linux installeren als Windows-alternatief
Geschreven door: Maikel Dijkhuizen - 20-Apr 06:07
Op zoek naar een betrouwbaar en stabiel besturingssysteem voor een oude pc of laptop? Schaf dan niet meteen een dure Windows-licentie aan. Het lichte besturingssysteem MX Linux volstaat voor de meeste computertaken namelijk uitstekend. We leggen uit hoe MX Linux installeren werkt en wat je er vervolgens mee kunt.
Lees verder
#brandedcontent Notebook voor ontspanning en entertainment
20-Apr 15:58
Je notebook gaat overal mee naartoe en je kunt er van alles mee. Niet alleen voor werk of studie, maar zeker ook voor je vrije tijd. Of je nu houdt van urenlang series bingen, graag creatief bezig bent met foto’s of tekeningen. De ASUS Zenbook Flip 13 OLED (UX363) is je ideale computer voor ontspanning en entertainment.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl