Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
OTTO Work Force wil uitzendvergunning terug
OTTO Work Forde pleit voor de herinvoering van de uitzendvergunning om misstanden rondom arbeidsmigranten tegen te gaan. Het kabinet ziet daar niets in, maar komt wel met meer maatregelen.
Flexmarkt
Borstlap: sociale zekerheid en scholing voor flex
De Commissie Borstlap heeft haar visie op de arbeidsmarkt gepresenteerd. Voorlopige conclusie: ook voor de flexkracht/zzp’er moet er een sociaal vangnet komen. En scholingsmogelijkheden.
(advertorial)
Easyflex
Eenvoudig verlonen en factureren?
Met alle veranderingen in de markt begrijpen we dat de behoefte naar een betrouwbaar systeem groeit. Met Easyflex ben je altijd verzekerd van een kloppende loonstrook én factuur die volledig voldoet aan de wet- en regelgeving!
Flexmarkt
Vakantiekrachten willen flexibele uren
Nederlandse jongeren vinden deze zomer de mogelijkheid om flexibele uren te werken het belangrijkste tijdens een vakantiebaan. Naast geld verdienen natuurlijk.

alt
Erasmus Masterclass Financieel & Lean Management voor HR
Wilt u meer kennis opdoen over financiën, performance- en Lean management? Wilt u meer invloed uitoefenen als HR-professional op deze terreinen? In deze masterclass i.s.m. Erasmus Universiteit Rotterdam gaat u 2 dagen aan de slag met uw eigen praktijkcase. 
Minimumloongrens naar 21 jaar per 1 juli
Per 1 juli 2019 hebben werkenden vanaf 21 jaar recht op het minimumloon. Daarnaast gaat het minimumjeugdloon van 18- tot en met 20-jarigen per 1 juli 2019 omhoog.
Topjobs
Manager P&O
Marente
HR Manager Benelux
MAN Energy Solutions Netherlands B.V.
Banner
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright