Lees onze FAQ over de situatie op Schiphol‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Online versie

Nieuwsbrief augustus 2022

Geachte heer Do,

In onze vorige nieuwsbrief informeerden wij u over de onrust op Schiphol. Helaas ondervinden veel passagiers nog steeds problemen rondom hun vlucht en/of bagageafhandeling. Wij hebben de antwoorden op de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Verder leest u meer over de wetsverandering in het ouderschapsverlof en komt u alles te weten over Wet Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. 

Chaos op Schiphol: meestgestelde vragen

Onze juristen ontvangen veel vragen over deze onzekere situatie. Om u zo goed mogelijk te informeren, beantwoorden onze vervoerrechtjuristen de meestgestelde vragen op basis van actuele informatie.

Bekijk onze FAQ

Ouderschapsverlof wordt nu deels doorbetaald

Per 2 augustus 2022 is er een nieuwe wet ingegaan. Vanaf deze datum heeft u recht op deels betaald ouderschapsverlof.




Lees meer

Autovakantie in het buitenland?

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Wij raden aan om voor uw vertrek de verkeersregels te checken van de landen waar u doorheen rijdt. Lees in ons artikel handige do's en don'ts voor uw autovakantie.

Lees het artikel

Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Per 1 augustus 2022 treedt de Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in werking. Linda Corvers, senior jurist Arbeids- en Onderwijsrecht bij ARAG, licht de belangrijkste wijzigingen toe.

Lees meer over deze wet

Goede doelen actie: Samen maken we het verschil

VluchtelingenWerk is het goede doel dat wij in juli en augustus ondersteunen in de speciale actie ter gelegenheid van ons 60-jarig bestaan in Nederland. Voor iedere nieuw afgesloten polis doneert ARAG € 6,- aan VluchtelingenWerk Nederland.
Samen maken we het verschil!

Lees meer over deze actie

Heeft u vragen of opmerkingen?

Wilt u uw e-mailadres of andere gegevens wijzigen? Klik hier
Heeft u (juridische) vragen? Neem dan een kijkje op www.arag.nl.

Wat vindt u van deze editie van de nieuwsbrief?
Thumbs upThumbs down