Over 2 weken is het zover

1 jaar geleden
  • Html
  • Tekst
Simone Kleinsma is Annie M.G. Schmidt
Wordt deze mail niet goed weergegeven?
  Na een zeer succesvolle, landelijke tournee keert Was Getekend, Annie M.G. Schmidt terug naar het DeLaMar Theater in Amsterdam. De bejubelde musical werd tijdens het Musical Awards Gala, eind januari, bekroond met maar liefst vier Musical Awards! Dit prachtige eerbetoon aan Nederlands meest geliefde schrijfster kreeg de felbegeerde award voor Beste Grote Musical. Simone Kleinsma ontving de award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol, Marjolijn Touw won de award voor Beste Vrouwelijke Bijrol en Dick van den Heuvel werd onderscheiden voor het Beste Script. Vanaf 14 maart is Was Getekend, Annie M.G Schmidt te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Boek nu meteen, want deze schitterende en veelbekroonde musical wil je niet missen!  
     
   
     
   
     
  Over slechts twee weken neemt Was Getekend, Annie M.G. Schmidt haar intrek in het Amsterdamse DeLaMar Theater. De belangstelling is enorm en veel voorstellingen in maart en april hebben nog maar een beperkte beschikbaarheid. Om die reden zijn er in juni en juli extra voorstellingen.  
     
 
 
     
   
     
  De geestelijk moeder van Dikkertje Dap en Jip & Janneke schreef talloze prachtige liedjes, musicals zoals Foxtrot en vele kinderboeken. Maar wie was de vrouw achter de schrijfster? In deze biografische musical blikt Annie M.G. Schmidt (Simone Kleinsma) samen met haar zoon Flip (William Spaaij) terug op haar bewogen leven. In een gelaagde voorstelling vol scherpe humor neemt ze ons mee langs haar successen, liefdes, angsten en verdriet. Uiteraard hoor je ook veel van haar onvergetelijke nummers, zoals 'Margootje', 'Ik zou je het liefste in een doosje willen doen' en 'Vluchten kan niet meer'.  
     
   
     
  Reserveer vandaag nog nog de beste plaatsen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Liever telefonisch boeken? Bel 0900 - 100 10 30.  
     
 
 
     
   
   
   
 
     
   
     
   
 
 
 
contact / afmelden
Foto's: Roy Beusker
Deze e-mail is verzonden naar:
newsletter@newslettercollector.com
 

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Musicals.nl

Categorieën: Theater Uitgaan
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019