Kennisbanken E-installatie
Online versie
Overgaan op all-electric vergt soms een lange adem
Je kunt nogal wat obstakels op de weg tegenkomen als je als fabrikant je bedrijf op korte termijn all-electric wilt maken. Installateurs kunnen in samenspraak met de technische dienst van het betreffende bedrijf helpen bij de keuzes. 
Lees verder >
Aanschaf pv-installatie met energieopslagsysteem actueel bij VVE’s
Veel VVE’s overwegen de aanschaf van een pv-installatie met energieopslagsysteem. Maar zo'n aanschaf vergt een flinke ingreep, en een dito investering. 
Lees verder >
Inspectie van de elektrische installatie in utiliteitsgebouwen
Wie een elektrische installatie wil inspecteren, moet over voldoende vakkennis beschikken. Zo is kennis van de NEN 1010 erg belangrijk. 
Lees verder >
Installatiebranche blijft overeind in tweede coronagolf
De bouw kreeg in oktober 2020 een klap van de tweede coronagolf, zo blijkt uit de maandelijkse Bouwmonitor van Installatie Journaal en USP. Voor de installatiebranche valt die klap nog heel erg mee.
Lees verder >
De beste praktijk- en leerlingbegeleiders van 2020
De winnaars van de TopCoach van het Jaar-verkiezing 2020 zijn bekend. Het gaat om Engin Kuruahmet, Kornee van Terhijden en Martijn Blaauwbroek.
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Koolmonoxide: een echte sluipmoordenaar
Koolmonoxide (CO) is een kleurloos, geurloos en smaakloos gas en ontstaat bij een onvolledige verbranding van op koolstof gebaseerde brandstoffen. Het gas is giftig en kan al bij lage hoeveelheden de dood tot gevolg hebben. Toch kan je dit relatief eenvoudig voorkomen. 
Lees verder >
Blog
Veelvoorkomende vragen over de aanschaf van zonnepanelen
Consumenten hebben vaak vragen over de aanschaf van pv-panelen. Voor installateurs is het belangrijk deze vragen op de juiste manier te beantwoorden. Zo kunnen zij de door de klant gewenste service bieden. 
Lees verder >
Whitepaper
Elektrische voertuigen opladen
De snelgroeiende markt voor elektrische voertuigen (EV’s) vereist een overeenkomstige infrastructuur voor het opladen van de accu’s.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright