Strategische personeelsplanning
Bekijk de online versie van dit bericht.
Klik op 'Afbeeldingen downloaden' om de afbeeldingen weer te geven
Accountants » Fiscaal » Corporate Finance » Pensioen » Personeel & Organisatie
P&O Special: Het 5-stappenplan 
Maak kennis met ons 5-stappenplan en win stap 1!
In de nieuwsbrief van januari hebben we het al kort aangegeven: het 5-stappenplan richting strategische personeelsplanning. Vijf stappen die wij samen met u doorlopen om het personeelsbeleid in uw organisatie toekomstgericht en effectief in te richten. 

Strategische personeelsplanning, wat was dat ook alweer?
Strategische personeelsplanning heeft betrekking op het inspelen op ontwikkelingen in en buiten uw organisatie. Het biedt inzicht in toekomstige personele knelpunten en geeft handvatten voor het kiezen van de benodigde HR-acties om deze knelpunten op te lossen. Een evenwichtig en competent personeelsbestand is essentieel voor het succesvol realiseren van uw organisatiedoelstellingen met betrekking op uw ambitie. De juiste mens op de juiste plek.

We nemen u alvast mee in het 5-stappenplan:
Wat het u oplevert?
Uw organisatie presteert beter! Strategische personeelsplanning heeft een directe bijdrage aan het succes van uw organisatie. U reageert sneller op veranderingen in de organisatie, sector of arbeidsmarkt en weet te investeren in de juiste HR-acties.
 
Mail & Win!
Benieuwd wat het 5-stappenplan voor uw bedrijf kan opleveren? Klik op onderstaande button om kans te maken op stap 1 van het 5-stappenplan!
Maak kans op stap 1 »
logo.png
 
Over Schipper
Nieuws
Vestigingen & Contact
Downloads
Links
Disclaimer
twitter.png linkedin.png facebook.png
Aanmelden    |    Voorkeuren aanpassen    |    Afmelden