En lees alles over onze vernieuwde RM-Z250
Webversie
 
  Suzuki      
 

Suzuki
 
Pack je voordeel met deze accessoirepakketten!

Een sportieve uitlaatsound, een stoerdere look óf wil je bij langere trips en toertochten je spullen meenemen en opbergen? Suzuki biedt voor diverse motoren pakketten met originele accessoires. Met zo’n Suzuki Accessoire Pack heb je trouwens flink voordeel, want de prijs is stukken lager dan wanneer je de accessoires los zou kopen. Het voordeel loopt op tot wel € 966,-!

 


Suzuki
 
Team SUZUKI ECSTAR klaar voor nieuw MotoGP-seizoen

Het is bijna voorjaar, dus dat betekent de start van een nieuw MotoGP-seizoen! Team SUZUKI ECSTAR is er klaar voor en onthulde tijdens de officiële testsessie van 2019 in Maleisië de vernieuwde Suzuki GSX-RR, die naast de nieuwe kleurstelling ook meer vermogen heeft en een beter bochtengedrag vertoont. We hebben volop vertrouwen in de twee jonge Spanjaarden Alex Rins en Joan Mir, die dit seizoen voor ons in actie komen.



Suzuki
 
De nieuwe Suzuki RM-Z250: klaar voor actie

Dit is ’m dan: de nieuwe en op alle punten verbeterde Suzuki RM-Z250. Zo levert het soepele motorblok nu meer vermogen, zijn het frame en de swingarm vernieuwd en kreeg ook de innovatieve Suzuki Holeshot Assist Control (S-HAC) een update. De compacte crosser is opgebouwd rond een geheel nieuw lichtgewicht frame en rijdt, stuurt en remt beter dan ooit – ook onder de meest extreme omstandigheden! De nieuwe RM-Z250 is leverbaar vanaf maart.



Suzuki
 
Compleet wedstrijd-klaar-pakket voor 2019
RM-Z250 en RM-Z450


De 2019 RM-Z250 en RM-Z450 zijn vanaf nu tegen een geringe meerprijs te leveren met een compleet wedstrijd-klaar-pakket! Dit pakket bevat onder meer een Yoshimura slip-on demper, een Twin Air Power Flow filter, een Hinson clutch cover en een Haan wielset. De pakketten zijn zeer scherp geprijsd: een complete RM-Z250 is al leverbaar voor € 8.999,- en de RM-Z450 voor € 9.499,-! Ga voor meer informatie en de complete inhoud van het wedstrijd-klaar-pakket naar je Suzuki MX-dealer.



Suzuki
 
GSX-S750(Z)A nu ook als 35 kW-versie

De Suzuki GSX-S750(Z)A is een bochtenmonster pur sang: de scherpste bochten zijn een makkelijke prooi voor deze naked bike. Wist je al dat dit model nu ook als 35 kW-versie beschikbaar is? Deze uitvoering is al leverbaar vanaf € 9.099,-!

 
 


Direct aan de slag

   
 
 
 
Volg Suzuki
  Facebook   Instagram   YouTube   Suzuki  



Indien je geen prijs stelt op het ontvangen van deze digitale nieuwsbrief van en over Suzuki, dan kun je je eenvoudig uitschrijven. Het is niet mogelijk om via een reply te reageren op dit e-mailbericht.

Deel deze nieuwsbrief

Facebook     Facebook