Paddenstoelenteler aan het werk met vakmensen uit de regio

1 jaar geleden


Text only:

Paddenstoelenteler aan het werk met vakmensen uit de regio
View this email in your browser
Jarno Goesten heeft in Ammerzoden een champignonkwekerij en verpakkingsbedrijf met maar liefst 55 medewerkers. Wekelijks worden 30.000 kilo witte champignons gekweekt en worden er voor The Greenery 200.000 kilo champignons en paddenstoelen verpakt. Sinds kort wordt een deel van deze werkzaamheden verzorgd door de medewerkers van Werkzaak Rivierenland.
Jarno Goesten is regelmatig op zoek naar personeel. Een van de werkzaamheden is het klaarmaken van de verpakkingsmaterialen voor de champignons. Dit is eenvoudig werk waar geen tijdsdruk op ligt, maar waarvoor je wel stabiel personeel nodig hebt waar je op kunt bouwen. Goesten werkte vaak samen met uitzendbureaus, maar dat bood hem niet de stabiele factor waar hij naar zocht. Goesten kwam via BranchePool Tuinbouw in contact met Yvonne Schreven, de accountmanager van Werkzaak Rivierenland.
Wilt u ook met mensen uit uw eigen regio aan de slag dan kunt u uw vacature hier melden op of bellen met Werkzaak Rivierenland telefoonnummer 088 9375 000
 
Waarom niet met medewerkers van Werkzaak Rivierenland in plaats van het uitzendbureau? Goesten probeerde het uit. En met succes!
Werkzaak Rivierenland
Samen met de bedrijfsleider Gijs van den Anker is gemeten hoeveel productie deze toekomstige medewerkers van Werkzaak kunnen draaien en welke loonwaarde kan worden vastgesteld.  De hoogte van de loonkostensubsidie wordt bepaald op basis van deze loonwaardemeting.
 
Bevriende ondernemers
Jarno heeft het contact met Werkzaak als erg plezierig ervaren. Het hele traject is snel afgerond en de mensen zijn snel beschikbaar. Goesten heeft de manier waarop hij nu medewerkers voor zijn productieafdeling heeft geworven ook bij bevriende ondernemers onder de aandacht gebracht. Een chrysantenkweker heeft hetzelfde probleem. Voor eenvoudig werk als chrysanten toppen is lastig geschikt en gemotiveerd personeel te vinden. De trouwe medewerkers van Werkzaak doen juist graag dit soort werkzaamheden. De kweker is in contact gebracht met Werkzaak en bespreekt de mogelijkheden voor zijn bedrijf.
 
Contact
Heeft u werk? Wilt u werk uitbesteden? Greenport Gelderland werkt nauw samen met Werkzaak Rivierenland. Werkzaak Rivierenland ondersteunt u kosteloos met de werving en selectie. Ook voor maatwerk en advies kunt u bij Werkzaak terecht. Bezoek de website voor aanvullende informatie of bel voor het maken van een afspraak met een accountmanager. U kunt uw vacature ook melden op de website van Greenport Gelderland. Zowel Werkzaak als Greenport werken met hart en ziel aan het realiseren van de doelstellingen van de Participatiewet, zodat ook minder kansrijke werkzoekenden aan de slag kunnen. We zetten ons in voor werkgevers die goed werkgeverschap vorm willen geven. Dit doen we voor organisaties en overheden uit 9 verschillende gemeenten in nauwe samenwerking met UWV.
Werkzaak Rivierenland, 088 9375 000, www.werkzaakrivierenland.nl
Greenport Gelderland, 0637433276, http://www.greenportgelderland.nl/branchepool/vacaturemelding
 
Copyright © 2016 Greenport Gelderland, All rights reserved.
u ontvangt deze email omdat u via uw bedrijfsopleidingsplan contact met ons heeft gehad.
Our mailing address is:
Greenport GelderlandAgro Business Park 1Wageningen, 6708 PV Netherlands
Add us to your address book
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Laanboompact.nl

Categorieën: Milieu | Natuur
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018