Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 19 maandag 6 mei 2024
Twitter Facebook LinkedIn
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
‘Paling is sterk verbonden met de Nederlandse culinaire identiteit’
‘Paling is sterk verbonden met de Nederlandse culinaire identiteit’
Paling zit in het bloed van Raymond Plat, Patron-cuisinier Restaurant Troef Amsterdam. Hij groeide vlakbij Giethoorn op, leerde het vak van Paling Patron Martin Kruithof en paling is een vast onderdeel van zijn menu. Reden voor Dupan om hem...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Proef de Lekkerste Burgers of Win Grote Prijzen!

Visspecialist, doe mee aan de “Best Vis burger wedstrijd”! Deelname is gratis. Win een prijs en laat jezelf én je culinaire meesterwerk vereeuwigen met een professionele food fotoshoot! Tijdens het Burger Beach BBQ op 28 mei ontmoet, proef en geniet je van de beste burgers bereid door het Dutch-BBQ-team aan het strand bij Restaurant FIKA in Zeewolde. Mis het niet en meld je aan!

Aanmelden
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Veel aandacht voor Holland Paviljoen op Seafood Expo Global
35.000 bezoekers, 2244 exposanten uit 87 landen, 67 nationale en regionale paviljoens, en vooral veel vis. Dat was Seafood Expo Global/Seafood Processing Global 2024. “Het wa...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
‘Ik wil later graag ons familiebedrijf overnemen’
Voor Romy Damen was het van jongs af aan duidelijk: ze wil later het bedrijf van haar familie overnemen, restaurant het Havenpaleis en het Vispaleis in Scheveningen. Ze rondde twee...
Lees verder
Banner Foodtech
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Food en technologie ontmoeten elkaar op Food Tech Event 2024
Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie. Daarom organiseert het Mikrocentrum op 15 en 16 mei het Food Tech Event 2024 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Hier ontm...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
'Klimaatdoel 2030 is theoretisch haalbaar'
Is de Nederlandse economie in 2050 klimaatneutraal? Volgens een rapport van ABN AMRO niet. En toch ziet de opsteller van dat rapport, Casper Burgering, vooral de mogelijkheden. Hoe...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, BeverageNL en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2024 Alea Publishers