Is deze mail slecht leesbaar? Klik hier voor de webversie!
 
PARCOURS AMSTEL GOLD RACE
In de beginfase maakt het peloton, na de start op de Markt in Maastricht, een lus richting Sittard en Geleen. Vervolgens loopt de route via Ubachsberg, Simpelveld en Nijswiller terug richting het Heuvelland. Hier worden enkele iconische beklimmingen aangedaan waaronder de Loorberg en Camerig om vervolgens het letterlijke hoogtepunt te bereiken bij het Drielandenpunt in Vaals. Hierna start de echte finale waarin de beklimmingen elkaar snel opvolgen, denk hierbij aan de Eyserbosweg, Keutenberg en de mythische Cauberg. Net zoals afgelopen jaar belooft de Amstel Gold Race dit jaar weer een enorme uitdaging te worden voor de renners, en een spektakel voor het publiek. 
 
 

PARCOURS AMSTEL GOLD RACE LADIES EDITION

De wedstrijd strekt zich uit over een totale afstand van 157 kilometer. Net als vorig jaar is het parcours niet alleen langer, maar ook uitdagender. De bekende finalelus van 18 kilometer, met de Geulhemmerberg, Bemelerberg en Cauberg, zal in 2024 vier keer worden afgelegd. Een nieuwe toevoeging dit jaar is dat de vrouwenwedstrijd in de finale over de Mathieu van der Poel allee zal gaan, om vervolgens af te dalen via de Daalhemerweg alvorens aan de slotklim van de Cauberg te beginnen.
 
 
 
 

TEST EEN E-BIKE!


De mooiste klimmen uit de Amstel Gold Race fluitend omhoog? Een herstelritje tussen de trainingen door?
Test eens een e-bike! Het Shimano Experience Center in Valkenburg beschikt niet alleen over een uitgebreide testvloot, maar ook over de lekkerste koffie en vlaai! ☕
 
 
 
 
ALLERGROOTSTE SUPPORTER
VAN SPORT!


Ja echt! Wij zijn er voor alle sporters, van verenigingen tot TeamNL.

Bedankt dat jij meespeelt! 
 
WIN EEN FIETSHELM!
Ben jij klaar voor de Amstel Gold Race en weet jij alles van deze uitdagende wielerklassieker?

Gooi dan nu jouw kennis in de strijd! Doe mee met de Amstel Gold Race Quiz en fiets jezelf naar de overwinning! 🚴
 
 
Algemene voorwaarden   Privacyverklaring   Afmelden   

Stichting Amstel Gold Race © copyright 2024 all rights reserved


Facebook    Instagram