€75 korting op uw vlucht | Top 5 reizen West-Canada
Tenzing Travel

Gratis naar de mooiste nationale parken!

De prachtige nationale parken vormen het hoogtepunt van iedere rondreis door West-Canada. De helderblauwe meren, imponerende bergen en zwarte beren laten een onvergetelijke indruk achter. Boekt u nu uw reis voor 2019 naar West-Canada, dan ligt deze ervaring binnen handbereik. Van ons krijgt u namelijk de Nationale Parkenpas cadeau! En vliegt u met KLM, dan krijgt u ook nog eens €75 korting.

 
 
 
 
 
Top 5 reizen West-Canada
Wilt u de schitterende natuur en gezellige steden van West-Canada ontdekken, maar weet u niet waar te beginnen? Of twijfelt u nog over een auto- of camperreis? We hebben onze vijf favoriete reizen voor u op een rij gezet om u een handje te helpen.

Blog: de nationale parken
De Nationale Parkenpas biedt toegang tot de helderblauwe meren en imponerende bergen waar West-Canada bekend omstaat. Wilt u weten welke nationale parken u echt niet mag overslaan? Reisspecialist Melanie vertelt het u in haar blog.

 
 
 
 
spacer
trennlinie
spacer
Maak uw reis nog specialer
spacer
trennlinie
spacer
Beren spotten
Dé plek om grizzlyberen te zien is de Knight Inlet Lodge. Vlieg er per watervliegtuigje naartoe en wie weet zie u tijdens een tour deze beren op slechts 20 meter afstand!
Lees meer over de Knight Inlet Lodge >
Helikoptervlucht
Sla bij de Icefields Parkway af bij Nordegg voor een onvergetelijke helikoptervlucht boven glinsterende riviertjes, de toppen van de bomen en langs ruige bergwanden.
Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden >
Banff Gondola
Stap in Banff National Park in de gondola en laat u naar de top van Sulphur Mountain brengen. Vanaf 2281 meter hoogte heeft u een waanzinnig uitzicht over zes bergketens.
Bekijk alle reizen naar Banff National Park >
 
 
Doe inspiratie op
Meer weten? Kom dan naar de presentatie over West-Canada tijdens de Reisinspiratiedag op zaterdag 24 november. Twijfelt u nog over de bestemming? Er zijn ook 7 andere presentaties, o.a. over West-Amerika en Namibië. Zien we u dan?

Ontmoet onze specialisten
Wilt u een reis naar West-Canada maken? Of heeft u interesse in een andere regio? En wilt u uw wensen in een persoonlijk gesprek met een van onze Canada-specialisten bespreken? Kom dan langs in de Tenzing Travel Shop in Amsterdam.

 
 
    
Specialisten in verre reizen
8,9
Klantwaardering
Tenzing Travel
 
contact   020-3989398    afmelden

www.tenzingtravel.nl
www.tenzingtravel.nl   •   contact   •   F T G+   •   onze brochures   •   afmelden