Parkopening
Bestel nu online tickets met KORTING TOT €10,00
Wij gaan weer open en vieren dat met jou!

Wij staan te popelen... Seizoen 2018 staat weer voor de deur! Op vrijdag 30 maart gaat Kernie’s Familiepark weer open en kun je dus weer een heel seizoen lang genieten van meer dan 40 leuke attracties en natuurlijk onbeperkt frietjes, softijs en frisdrank! En dit jaar doen we wat we nog nooit eerder op deze manier hebben gedaan... We gaan STUNTEN met onze ticketprijzen! Bestel nu je parktickets online voor SLECHTS €19,95! Je leest het goed... Dat betekent dus korting tot wel €10,00 voor volwassenen! En kids en senioren profiteren natuurlijk nog steeds van onze standaard online korting. Pak dus nu je korting! De korting is geldig tot en met maandag 2 april.

Tickets met korting
Paasarrangementen
All-inclusive genieten tijdens de paasdagen
Uitgebreid paasbrunchen, paaseieren zoeken en heerlijk overnachten!

Geen zin in drukke supermarkten en uitgebreide paasrecepten? Kom gezellig paasbrunchen in Wunderland Kalkar en laat je verwennen. Maak je paasweekend compleet met een heerlijke all-inclusive overnachting! En wie weet komt de paashaas weer langs om eitjes te verstoppen...

Paasarrangementen
 
Is het al bijna zaterdag?
Wij kunnen niet wachten tot onze TRIBUTE NIGHT: Bee Gees met Night Fever <3 Dat wordt de hele avond meezingen en aansluitend de voetjes van de vloer bij de disco-DJ's van Boogie Nights! Scoor nog snel je kaarten en zorg dat je deze topavond niet mist!

 
Vragenlijst
Volg ons
 
 
 
 
 
Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
D-47546 Kalkar
Germany
Uitschrijven