AEX: 570,06 - Dow Jones: 26.771 - EURUSD: 1,128 - Bitcoin: 9.297 - Goud: 1,425.68 Wednesday, 3 July 2019

   
Miljonair worden
Het is makkelijker dan u denkt. Het is mogelijk om met 200 euro per maand in 25 jaar miljonair te worden. Zelfs twee beurscrashes (2000 en 2008) zaten in die periode!
Bestel hier het pensioensparen rapport!
----------
Beleg in de energietransitie
Uw spaargeld levert bij de bank niets meer op. Stel een deel van uw spaargeld ter beschikking aan deze succesvolle partij die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei extra kapitaal nodig!
Kijk hier voor meer informatie.
----------
Crypto herkansing
De cryptomarkt corrigeerde. Een mooi moment om in te stappen! Puur voor trading is begin mei onder een perfecte timing een nieuwe service gestart. We beleggen in kansrijke situaties in de cryptomarkt. Kijkt u hier verder

Marktbeeld (Tom Lassing)

3/7 07:00
  • Trump heeft twee kandidaten voor vacante FED posities genomineerd. Ze zijn geselecteerd puur op hun visie op de hoogte van de rente. Ze willen namelijk een lagere rente. Dit staat haaks op de opdracht die de FED heeft en dat is inflatie rond de twee procent houden. Twee eerdere genomineerden hebben zich teruggetrokken. Overigens is één van de genomineerden een fan van de goudstandaard. Een heel opmerkelijke opvatting voor een bankier.
  • Volgens Klaas Knot zou eigen woningbezit minder aantrekkelijk gemaakt moeten worden. Een unieke aanpak om de fiscale voortrekking van het hebben van schulden tegen te gaan. Knot ziet graag dat mensen in andere zaken dan onroerend goed investeren. Hij ziet ook graag minder (hoge) hypotheekschulden.
  • De Nederlandse overheid probeert de WW fraude rond Poolse werknemers aan te pakken en heeft daarom in Helmond invallen laten doen. Poolse werknemers worden er van verdacht via stromannen op grote schaal misbruik te maken van onze WW wetgeving. Ze werken hier drie maanden, gaan dan drie maanden met behoudt van de WW uitkering naar Polen en komen daarna weer drie maanden werken. Het lijkt mij een heerlijke regeling en geef ze eens ongelijk dat ze zoiets massaal misbruiken. Tot op heden kon dat ook straffeloos.
  • Het gaat al weer niet zo goed met de VS-China deal. Blijkbaar zijn ze nu al tegen enkele onoverbrugbare problemen aangelopen. De goudprijs is daarop weer terug boven de $1.400 gekomen en inderdaad bleek de dip een prachtig koopmoment te zijn geweest.
  • Lee Iacocca is overleden. Deze legendarische auto industrie topman heeft zijn naam gemaakt als redder van Chrysler. Hij was daarvoor tien jaar lang de directeur van Ford en werd daar ontslagen na een enorme ruzie met Henry Ford 2. Lee is 94 geworden. Hij was betrokken bij de ontwikkeling van onder meer de legendarische Ford Mustang.
  • De VS heeft nu ook tarieven voor staal uit Vietnam ingesteld. Volgens de VS is dit staal deels afkomstig uit landen als Zuid Korea en Taiwan en daarom nu de extra importtarieven. De tarieven kunnen oplopen tot 456% van de staalprijs.
 

 

Komende koersexplosie is pas het begin! (Jack Hoogland)

3/7 07:18

Vrijdag vertelde ik u over de koersexplosie die op komst is bij onder meer het uraniumaandeel dat we deze maand voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" selecteerden.
 
Trump heeft twee zéér goede redenen om het voorstel van de US Department of Commerce betreffende importquota op uranium te ondertekenen. Nationale veiligheid en (niet onbelangrijk!) politiek gewin.
 
Als Trump (uiterlijk 14 juli) inderdaad tekent, dan zal de koers van het door ons geselecteerde uraniumaandeel in korte tijd zéér fors stijgen.
 
Maar die koersexplosie zal pas het begin zijn. Van een langjarige bull markt in uranium die ongelofelijke koerswinsten gaat opleveren. Onderstaande tweet vergelijkt de huidige situatie met 2005.
 
Laat goed zien hoe beleggers nu zitten te slapen en hoe groot het potentieel is.
Klik hier om verder te lezen
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen? Meer weten, klik hier.
 
 
 

Mooie Beursdag portefeuille (Tom Lassing)

3/7 07:39

Gisteren is de maandelijkse nieuwsbrief weer verzonden. We hebben afgelopen maand een prima maand gezien. Dat mocht ook onderhand wel weer, want de maanden daarvoor waren niet zo fraai.
Te vaak werden we de laatste maanden verrast door aandelen die in één keer door de stop loss schoten.
Je beperkt daarmee de verliezen, maar het is wel een verlies waarmee je dan weer geconfronteerd wordt.
Afgelopen maand een winstname op bijna 100% en een winstname op ruim 24%.
Deze maand in de nieuwsbrief drie totaal verschillende aandelen. Een klein goud aandeel, een grote verzekeraar en een extreem groot bedrijf uit de communicatie wereld.
Bij het innemen van de nieuwe posities ben ik altijd het meest bevreesd door een kortstondige koersreactie die zo'n aandeel dan nét onder de stop loss brengt. Je kan dan nog wel gelijk krijgen, maar je grijpt door die kortstondige koersreactie wel net mis.
Als eenmaal een stukje winstkussen ontstaan is, dan is zo'n soms voorkomende koersreactie vaak niet zo'n probleem. Bij het instappen is het echter altijd gevaarlijk. Dat bleek de laatste maanden wel.
 

Beleg in royalty aandelen

Deze aandelen zijn in die zin speciaal, dat ze een superieur rendement leveren, tegenover een lager risicoprofiel. Ideaal voor de buy and hold belegger. Bestel hier het rapport!
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

(Meer analyses op beursbox) Lees de disclaimer hier.

3/7 08:10

AEX  De AEX index heeft de koerssprong omhoog gisteren vast weten te houden. Er is echter nog altijd geen doorbreking van de vorige top.

DAX  Een stijging voor de DAX index, maar wederom met een donkere candle. Beleggers geven niet aan dat ze heel erg optimistisch zijn.

Unibail  Na de vorige analyse ging de koers verder onderuit. Mijn gebrek aan enthousiasme was dus terecht. Ondertussen zijn we nu weer terug op de range van 133 tot 138. Ik blijf hier van af.

Signify  Onder de 27,2 euro zou ik geen long positie in de aandelen Signify innemen.

Ordina  De koers van Ordina is na de vorige analyse toch zo'n 10% gestegen. Dat heb ik dus gemist en ik ben er niet rouwig om. Het was een stijging onder extreem lage omzetten en de candles in de grafiek overtuigen mij nog altijd niet.

Naar de analyses.
Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

 

Optiestrategieën geven u alle mogelijkheden

Op de laatste Dag van de Optiebelegger is duidelijk geworden dat het beheersen van enkele optiestrategieën u als belegger de macht over uw belegde vermogen terug geeft. Het is dan wel belangrijk dat u de strategieën kent. Zie hier
 
 
 

Passief inkomen (Tom Lassing)

3/7 08:55

Het bestaan van passief inkomen is één van de grootste leugens in de wereld. Je moest namelijk eens weten hoeveel inspanning het verkrijgen er van vergt!
Hoe meer passief inkomen je wilt hebben, des te harder moet je werken... Dat is dus pertinent geen passief inkomen!
Wie droomt er niet van leven op een tropisch eiland?
Nu, als u dat wilt, verhuis er dan heen en kijk hoe u er kunt leven en werken. Als u niet te hoge eisen stelt, is het misschien best mogelijk om er prettig te kunnen wonen EN werken. Lees hier verder

--------------

Zelf investeren in Zonne-energie?
Voor een strakke offerte voor eigen panelen, kijk hier (50 euro extra korting als u aangeeft via Beursbox te zijn gekomen!)
Voor investeren in de energie transitie van Nederland, kijk hier

-------
Wilt u iets in uw abonnement op Beursbox aanpassen, klikt u dan onderaan deze nieuwsbrief op: Click here to manage your subscriptions
 

Gezond afvallen kilo in 90 dagen

Verlies 5 kilo gewicht kwijt 90 dagen. Of... volg het gratis dieet dat Tom Lassing samenstelde door drie onderzoeken van toonaangevende artsen samen te voegen. Een fantastische manier om op een goed en gezond gewicht te komen, zonder concessies te doen aan gezondheid of hoeveelheid aan eten.
Klik hier.
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach