Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
Eerste restaurant in Nederland met winstdeling voor personeel
 
 
Restaurant Pesca aan de Rozengracht 133 in Amsterdam heeft voor het eerst haar jaarlijkse winstdelingsavond gehouden. Als enige […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Paul Bocuse (91) overleden
 
Paul Bocuse is overleden. Het overlijden van de wereldberoemde chef-kok is door de Franse minister van Binnenlandse Zaken, […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Restaurant Parels ontvangt Gouden VVV Dinercheque
 
Restaurant Parels in Haarlem heeft vorige week de Gouden VVV Dinercheque in ontvangst genomen. Net als in 2016 is Parels […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Culinair samenspel van vier topchefs
 
Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat al jarenlang bekend om de unieke hospitality- en netwerkmogelijkheden. Aan het toch al […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Nieuwe general manager en chef-kok Hotel Arena
 
Özgür Eylen zal per 1 februari 2018 als general manager aan de slag gaan in het recent verbouwde en gerenoveerde Hotel Arena. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
VeggieWorld naar Jaarbeurs
 
Op 10 en 11 maart komt de grootste internationale veggie beurs van Europa terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. ProVeg […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Bierfabriek lanceert flessenlijn
 
Tijdens Horecava 2018 in RAI Amsterdam heeft Bierfabriek met trots haar bieren op fles gepresenteerd aan de Horeca van Nederland. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Maastricht aan Tafel start 21 januari
 
De restaurantweek Maastricht aan Tafel is al 9 jaar een begrip in de (Eu)regio. Foodies en fijnproevers genieten van een […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Video: De lekkerste Wedstrijden Horecava
 
Tijdens de afgelopen Horecava werden er in hal 9 De Lekkerste Wedstrijden georganiseerd. Wedstrijden waarin koks de strijd met […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ?Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 2: 'Over tien jaar is alles horeca'
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Dit zijn de foodtrends voor 2018 volgens Waitrose
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.