|
|
|
Naakte pasta Basilicumgnudi met salsa van geroosterde pomodorini | Regelrecht uit Toscane! Gnudi zijn dumplings van ricotta. Parmezaanse kaas geeft ze een extra hartige smaak. Je maakt de balletjes met je handen of met twee lepels. Gnudi gaan er niet vandoor met de schoonheidsprijs, maar ze smaken fantastisch! | |
|
|
|
|
|
Vanavond is het suikerfeest! Zet deze traktaties op tafel voor Eid-al-Fitr | Over heel de wereld vieren moslims vandaag en morgen het einde van de ramadan, dat wordt gevierd met Eid-al-Fitr, het Suikerfeest. Zoetigheden spelen de hoofdrol. Denk aan baklava, kanafeh (een zoet gerecht gemaakt van vermicelli, kaas en suikersiroop) en halva (een lekkernij op basis van sesamzaad of noten). | |
|
|
|
|
Advertorial | | Verrijk je tuin met het ECO-Tuintje van Sprinklr | Geniet een jaar lang van de leukste ideeën en tips voor interieur en styling, tuinieren, koken, creatieve DIY’s en bijzondere logeeradressen. En je krijgt er een Sprinklr Eco-tuintje bij t.w.v. € 49,95 met maar liefst zes biologische tuinplanten. | |
|
|
|
Bakkers klaar... Bakken maar! Bakken….we houden ervan! Liefst iets zoets als cake, koekjes of taart. Zoals het niet te missen kaneel-spiraalbrood van de cover tot upside-down rabarbercake of een wortel-honingcake met citroentijm-ricotta. Ook aan fans van hartigheid hebben we gedacht. Zo bakt Rutger luchtige uienkruiers met za’atar. Kortom…bakkers klaar, bakken maar! Bestel het aprilnummer nú in de webshop (gratis verzending binnen NL) en krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Of koop 'm in de winkel. | |
|
|
|
|
|
Plaattaart Bimitaart met mozzarella | Bimi is het kleine, slanke zusje van broccoli, met een iets zoetere smaak die naar asperge neigt. Deze bimitaart met romige mozzarella is heerlijk! | |
|
|
|
|
Cadeau bij delicious. Het nieuwste kookboek van Joris Bijdendijk Kijk mee hoe sterrenchef Joris Bijdendijk thuis kookt voor zijn gezin. In Chez Bijdendijk leert hij je 70 Franse klassiekers maken, van bourride tot cannelés. Ontdek de Franse culinaire finesse, geïnspireerd door Escoffier en Bocuse deelt Joris zijn interpretaties van brood en patisserie tot pastei en stoofgerechten. | |
|
|
|
|
|
Heel veel soeps Geroosterde tomatensoep met paprika en (daslook)pesto | Ben je een wildplukker en heb je na een lentewandeling een verse bos daslook gescoord, maak er dan daslookpesto van! Je kunt de basilicum in dit recept heel makkelijk vervangen. Daslook geeft deze soep net even iets meer pit. | |
|
|
|
|
|
Terug naar de basis Het recept voor perfecte cheesecake + tips | Cheesecake… daar hebben we altijd zin in. Heerlijk met rabarber of frambozen. En met dit basisrecept kan er ook nog eens niks mis gaan. Sterker nog: je hebt hét recept in handen voor de perfecte cheesecake. Natuurlijk geven we je ook nog fijne tips & tricks. | |
|
|
|
|
|
With love 6x witlof uit de oven – klassieker in een nieuw jasje | Ben je gek op witlof uit de oven? Dan hebben we maar één advies: maak ’t, nu het nog kan. Want met de lente voor de deur, loopt het seizoen van de witte schuitjes af. | |
|
|
|
|
|
Van stoof tot traybake 18x recepten met groene asperges | Elk van deze recepten laat een andere kookmethode zien voor de sappige spiezen, waarbij elk deel wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat er niets in de prullenbak belandt. | |
|
|
|
|
|
|
|