12 juni 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Picnic test zakelijke leveringen in de ochtend
[Nieuws] Picnic richt zich vanaf vandaag ook specifiek op zakelijke bestellers. Bedrijven krijgen hun lunch, koffie of borrelhappen 's ochtends geleverd.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Logistieke hubs rond veertig steden in 2030’
[Nieuws] Aan de randen van de veertig grootste steden moeten in 2030 logistieke hubs zijn gecreëerd waar ‘efficiënt kan worden ontkoppeld en overgeladen’.
twitter facebook linkedin
lees verder
PostNL innoveert zorgmarkt met nieuwe producten
[Advertorial] Het is van groot belang dat medicijnen op tijd en in goede staat worden afgeleverd. Hok Tjiook de oprichter van de online apotheek eFarma vertrouwt daarom op PostNL, dat voor het bedrijf veel meer doet dan alleen pakketten afleveren. Binnenkort worden er twee innovatieve producten in de markt gelanceerd.
image
image
Oprichter Directdesign wil consumenten ‘lichtbewust’ maken
[Interview] Leon de Haas wil met Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland worden. Dat gaat hij doen met een online shop én met bestaande fysieke winkels.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Jan-Willem Roest verlaat PayPal
[Nieuws] Na een dienstverband van tien jaar vertrekt Jan-Willem Roest bij PayPal. Hij gaf sinds de zomer van 2015 leiding aan de activiteiten in de Benelux.
twitter facebook linkedin
lees verder
7 concrete handvatten voor een effectief CXO proces | 18 juni
[Advertorial] Tijdens het Where Marketing Meets Service event geven ervaren CXO specialisten van OrangeValley je 7 concrete handvatten om je CXO proces zo effectief mogelijk op te zetten. Ze benoemen hoe je KPI's kunt behalen middels kwalitatief en kwantitatief onderzoek, waarbij ze onder andere inzoomen op de impact van Biometrisch Usability Onderzoek.
image
image
Duitsland wil vernietiging retouren beperken
[Nieuws] Het Duitse ministerie van Milieu wil het weggooien van retourproducten door online retailers beperken. Eerder riep Groenen-leider Katrin Göring-Eckardt al op tot een verbod.
twitter facebook linkedin
lees verder
Dit is je laatste kans om tickets te bemachtigen voor NIMA Marketing Day
[Advertorial] Heb jij je ticket al voor NIMA Marketing Day op 20 juni? De ticket verkoop voor hét marketing event in festival sferen gaat hard, heel hard zelfs. Met namen als Royal Delft, Staatsloterij, TicketSwap, Catawiki of Miele is dat ook meer dan logisch. Vijftien thema's en 75 presentaties gaan jou inspireren rondom alles wat met marketing te maken heeft. Bestel snel je ticket voordat het uitverkocht is.
image
image
NoFoodWasted: nieuwe app en internationale ambities
[Nieuws] August de Vocht wil ‘stad voor stad’ Nederland veroveren met de nieuwe app van NoFoodWasted. Maar hij heeft ook internationale groeiplannen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Interieurmerk snijdt schakels uit keten met d2c-model
[Interview] Slic. ziet zichzelf als interieurmerk dat focust op het hart van elk huis: de keuken. Sinds maart is de nieuwe pure online player live. 'Hey, that’s looking slick.'
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.