HET LAATSTE NIEUWS VAN BOS

Le Roux & d'Anjou gaven afgelopen week de feestelijke aftrap aan de tournee van hun voorstelling Echte Liefde. Pers en publiek was aanwezig bij de première in de Leidse Schouwburg en gaven na afloop hun blijk van waardering.

“Met veel humor en herkenbare situaties bezorgen ze je pijnlijke kaken van het lachen”
“Vanaf de eerste minuut, weten ze alles absurd maar realistisch te brengen, met een ooglijk onuitputtende energie”

Echte Liefde is tot juni te zien in de Nederlandse theaters.
Bekijk de officiële trailer en volg alle avonturen van Le Roux & d'Anjou op Facebook.


Stadsschouwburg Utrecht is drie weken lang het decor van DE VERLEIDERS voor een tweede editie van DE VERLEIDERS: Het Festival. Centraal staan de drie laatste voorstellingen die DE VERLEIDERS hebben gemaakt: Stem kwijt, Slikken en stikken en Door de bank genomen. Rondom de voorstellingen worden er extra activiteiten georganiseerd; denk aan Late Night talkshows met gasten, food stands, een cryptocurrency crash course en meer! Volgende week is het door pers lovend ontvangen toneelstuk Vele hemels boven de zevende, naar het boek van Griet Op de Beeck, te zien in het DeLaMar Theater. Wil jij kans maken op twee kaarten voor de voorstelling op woensdag 4 april of donderdag 5 april? Stuur een mailtje met je naam en woonplaats naar publiciteit@bostheaterproducties.nl en wie weet zie jij de topcast met o.a. Henriëtte Tol en Peter Bolhuis straks in actie. Winnaars krijgen dinsdag 3 april bericht.




Plien & Bianca en Arjan Ederveen zijn voor het eerst samen te zien in de nieuwe voorstelling van theatermaker Pieter Kramer: de roadmovie-musical Selma Ann Louis. Vanaf 22 april is de komische en muzikale voorstelling te zien in tien theaters door Nederland. Bekijk de commercial De succesvolle theatertournee van Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken is bijna afgelopen. Grijp je allerlaatste kans om de voorstelling te zien! De voorstelling is o.a. nog te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam (3 t/m 5 april) en het DeLaMar Theater in Amsterdam (11 t/m 22 april).




Vrolijk Pasen namens Bos Theaterproducties en Joep Onderdelinden! Alle kilo's paaseitjes kun je er gelijk weer af lachen met Joep zijn voorstelling OOIT op dinsdag 3 april in het DeLaMar Theater. In een speciale uitvoering, m.m.v. Het Amsterdams Volkskoor. Kijk op delamar.nl


Kun je niet wachten tot de volgende nieuwsupdate?
Neem een kijkje op onze website:

bostheaterproducties.nl


                   


Foto Le Roux & d'Anjou Raymond van Olphen
Foto DE VERLEIDERS: Het Festival Ben van Duin
Beeld Vele hemels boven de zevende: Piek
Beeld Selma Ann Louis: YANi (fotografie) en Annelies Jansen (beeldbewerking)
Beeld Hendrik Groen Victor Meijer

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP