Im Westen nichts neues?!
 
VIS Magazine
 
 
 
Gelukkig Nieuwjaar
 
Het team van Vismagazine wenst iedereen een gezond en voorspoedig 2022! Wil je nog even terug kijken op 2021? Lees dan onze jaaroverzichten.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Familie Zeefat opent Viswinkel Doetinchem
 
Al sinds 1964 staat de familie Zeefat met een viskraam op de markt in Doetinchem. Enkele maanden geleden openden Shivan Khalaf en Miranda Zeefat in de ´hoofdstad van de Achterhoek´ ook een viswinkel. Het coronavirus heeft dit besluit versneld.
 
Lees verder
 
PO Mosselcultuur blikt terug op mosselseizoen
 
2021 was een bijzonder mosselseizoen. Hoewel er een bescheiden oogst werd verwacht, bleek de kwaliteit van de mosselen uitzonderlijk hoog. De organisatie blikt terug op het belangrijkste nieuws van het seizoen.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Im Westen nichts neues?!
 
Na het lezen van het Belastingplan 2022 moest ik denken aan het boek van de Duitse schrijver Erich Remarque: ‘Im Westen nichts neues’ oftewel: ‘Aan het westelijke front geen nieuws’. Of toch wel? Lees de column van Gerrit van de Berg van Profinis.
 
Lees verder
 
‘Eigen viswinkel is het doel’
 
Shari van Baren en Ruben Timmer zijn collega’s bij Viswinkel Fizzi in Alphen aan den Rijn. Ze volgen de opleiding Visspecialist bij SVO vakopleiding food, om hun productkennis te verbreden en verkooptechnieken te verbeteren. “Ik sta nu nog zelfverzekerder in de zaak.”
 
Lees verder
 
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
Sausbijbel
 
Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voorstap-fotografie zien hoe je zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 9 | december 2021
 
Het thema van Vismagazine 9 is trends. Met onder andere:
  • De eiwittransitie belicht
  • Noors zeewier is superfood
  • Familie Zeefat opent viswinkel
  • Vergunningsperikelen bij Vishandel Graat
  • Krabbenvlees uit kleinere soorten

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers