Poketveringmatras, Bare lift pads, iPhone 5 kabel en meer

5 jaren geleden


Text only:

Dagelijks de Beste GoldenDeals | Online versie | Geen nieuwsbrief meer ontvangen, klik hier       Vandaag bij GoldenDeals       Pocketveringmatras
  De technologie van tegenwoordig verbetert nu
zelfs onze nachtrust! De door NASA (Amerikaanse ruimtevaart) ontwikkelde pocketvering techniek vormt zich mee met je lichaam zodat jij altijd per-fect ligt!
  € 179,-     Lift pads
  De Bare Lift pads zijn voor iedere vrouw die haar borsten natuurlijk wilt liften, zonder dat het door de kleding heen gezien kan worden. Tijdens het dansen, in die mooie galajurk of zelfs in een zwempak; de Bare Lift pads werken!   €1,-     iPhone 5 kabel van 3 meter
   Iedereen met een Apple product kent dit probleem wel; je wil je iPhone of iPad opladen, maar er is geen stopcontact binnen een straal van een meter. Met deze deal ben je gelijk van
dit probleem af!
  € 1,-       Venus Laser ontharingsapparaat
  De Venus CW-808 personal laser hair remover is een IPL-apparaat voor definitief ontharen. Met een éénzelfde type laser zoals gebruikt wordt bij IPL-behandelingen in erkende schoonheidssalons!   € 129,-     Zero Zero hair removal apparaat
  De Zero-Zero hair removal staat voor pijnloos en definitief ontharen. Zero-pijn, Zero-hair. Klinkt goed toch? Dit
product voorkomt een hoop gedoe en zal zich zeker terugbetalen!
  €69,-     Oordopjes voor je iPhone/iPod
  Voor de iPhone/iPod/iPad earphones met microfoon en geluidsregelaar.
Deze set is gemaakt voor de iPhone 4 en 4S, maar functioneert prima als oordopjes voor alle toestellen met een normale koptelefoon plug!    € 2,-       iPad case met toetsenbord
  Een iPad is mooi, maar soms mis je een echt
toetsenbord zoals je die op je laptop wel hebt. Met dit opklikbare toetsenbord met aparte accu is dat probleem verleden tijd!
  € 29,95     Perfect Body Vrouw
    De Perfect Body traint, vormt, lift en verstevigt jou body tot een strak en sexy figuur. Eindelijk pas je weer in je favoriete kledingstukken. verbergt vetrollen en heeft een liftend effect!
 

€ 19,95

    Paragliden
  Bekijk Nederland van boven tijdens een paragliding vlucht! Ervaar op de grond de mogelijkheden van de Segway en de
elektrische Scooter. Je vliegt maximaal 15 minuten door de lucht, en rijdt 30 minuten op een Segway en een elektrische Scooter!
  €69,-       Bonbon workshop
  Je gaat tijdens deze interessante workshop heerlijke bonbons maken. Je leert de kneepjes van het vak tijdens het maken van vullingen en flikken! En natuurlijk mag je tussendoor ook nog snoepen. En dit alles onder het genot van een heerlijke high tea!
  € 25,-     Canvas voor aan de muur
 

Laat je mooiste foto's niet langer in
de kast liggen, maar hang ze aan de muur! Zet je meest dierbare herinneringen op een canvasdoek met een 2 cm frame. Ook erg leuk om meerdere canvasdoeken bij elkaar te hangen! Kies uit 5 formaten.

  €19,95
    Zonnebril met ingebouwde camera
 

De camera zit in het midden van de bril. Maak real time video en audio opnamen tijdens het skieën, snow- of skateboarden, mountainbiken, een dag in het park of op een zomers festival!

  € 39,-       Swarovksi Elements Duo-Heart collier
  Verras je valentijn met deze duo-heart collier met Swarovski Elements kristallen! De hartjes zijn apart van elkaar te dragen!
  € 0,-     Bluetooth Carkit
  Een boete voor het niet handsfree bellen met je telefoon is zonde van je geld... En duurder dan deze Bluetooth carkit! Geen reden dus om er geen een mee te pakken vandaag!
  € 39,95     Motorslipcursus
  Vandaag bij GoldenDeals een enorme korting op de 1-daagse motorslipcursus! Bereid je voor op de gladde wegen met deze fantastische cursus en leer hoe jij moet omgaan met moeilijke situaties!   € 89,-     Volg ons op:           Je ontvangt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor de GoldenDeals nieuwsbrief.
Geen nieuwsbrief meer ontvangen, Klik hier

Goldendeals.nl

Categorieën: Aanbiedingen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018