Bekijk deze mail in uw browser
Herfstmagie voor de deur!

Herfstmagie voor de deur!

Terwijl de bladeren beginnen te vallen en de herfst zijn intrede doet, hebben wij in ons tuincentrum iets speciaals voor je in petto. Maak je klaar voor een magische herfst, want onze pompoenen en sierkalebassen zijn gearriveerd!

Met hun warme, aardse kleuren en unieke vormen, zorgen deze herfstschatten direct voor warme gezelligheid bij jou thuis. Of je nu wat herfstmagie voor de deur wil, zelf een betoverend herfststukje wilt creëren of gewoon wat extra sfeer aan je interieur wilt toevoegen, onze pompoenen en sierkalebassen helpen je daarbij! Kom gezellig langs en kies jouw favorieten uit ons assortiment. Samen maken we jouw huis warm en uitnodigend voor de herfst!

 

Pompoen kidsworkshop

Pompoen kidsworkshop

In de herfstvakantie organiseren wij weer onze pompoenworkshop voor de kinderen vanaf 6 jaar! Een gezellige en creatieve activiteit waar kinderen volop van kunnen genieten!

 

Wanneer?

Maandag 23 oktober tot en met vrijdag 27 oktober van 10:00u tot 11:30u.

 

Prijs is incl. pompoen, drinken en wat lekkers.

 

Aanmelden voor de workshop!

 

Het Vergeten Plantseizoen: Plant je mee?

Het Vergeten Plantseizoen: Plant je mee?

Terwijl de meeste mensen denken aan het voorjaar als het ideale moment om hun tuin op te fleuren met nieuwe planten, is er een seizoen dat vaak over het hoofd wordt gezien: het najaar. Dit wordt ook wel "Het Vergeten Plantseizoen" genoemd. Maar wist je dat het najaar eigenlijk het ideale moment is om je groene vingers aan het werk te zetten? Plant je mee?

  1. Voorjaarsbollen: Denk aan tulpen, narcissen en krokussen. Plant ze nu en word in het voorjaar beloond met een prachtige bloemenzee.
  2. Bomen: Het najaar is perfect om bomen te planten, vooral loofbomen zoals esdoorns en eiken. Ze zullen in de herfst schitterend blad laten zien en in het voorjaar nieuwe groei vertonen.
  3. Vaste planten: Bloeiende vaste planten zoals asters, chrysanten en herfstanemonen brengen kleur in je tuin tot ver in de herfst.
Do It Yourself met vetplanten

Do It Yourself met vetplanten

Leuke DIY tip: Zorg voor een glazen kom of iets anders van glas wat je als "pot" kan gebruiken, vul met een laagje aarde, wat steentjes en vetplanten en je hebt een geheel eigen ontworpen arrangement! Ook leuk als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor de beginnende of vergeetachtige plantenliefhebbers, want deze vetplantjes hebben maar weinig verzorging nodig!

Tuinieren voor vogels

Tuinieren voor vogels

In het najaar zul je meer vogels in de tuin zien rondvliegen. Maar dat betekent niet dat dit een makkelijk seizoen is voor onze gevederde vrienden. Wij geven je een paar makkelijke tips om de tuinvogels door het najaar heen te helpen.

  • Zet specifieke planten in je tuin die vogels van voedsel voorzien en beschutting bieden, zoals de hulst, lijsterbes en vuurdoorn.
  • Verwen vogels door het plaatsen van een voedertafel met zaden, noten en vetbollen en zorg dat er altijd drinkwater beschikbaar is.
  • Hang een nestkastje op om vogels een veilige plek te bieden om te broeden.

Gebruik deze tips om een paradijs creëren voor tuinvogels, terwijl je zelf geniet van het kijken naar hun kleurrijke aanwezigheid en vrolijke gezang in je tuin. Je vindt verschillende vogelproducten in ons tuincentrum in Witmarsum.

 

Vogelvoederschilderijen

 

Betoverende bessenstruiken in de herfst

Betoverende bessenstruiken in de herfst

Ook de herfst heeft zijn charmes. Met struiken en hagen met kleurrijke bessen. Ontdek het hier en nu in ons tuincentrum!

 

Lees verder

 

Bakken vol herfstbloeiers en wintergroen

Bakken vol herfstbloeiers en wintergroen

Herfst! Tijd om potten en bakken met herfstbloeiers, bessenstruikjes, wintergroene planten en voorjaarsbollen te vullen.

 

Lees verder

 

Feitje: Een bloeiende lente, plant je in de herfst!

Feitje: Een bloeiende lente, plant je in de herfst!

Hoewel het misschien verrassend lijkt om in de herfst te denken aan bloemen voor het volgende voorjaar, is het juist nu dé tijd om bloembollen te planten. De grond is nog warm genoeg voor de bollen om wortels te ontwikkelen voordat de winter begint. Denk aan felgekleurde krokussen, vrolijke tulpen en geurige hyacinten. Kom langs in Witmarsum en ontdek de voorjaarspracht.

 

 

Weekendactie binderij!

Weekendactie binderij!

Shop vanaf vandaag t/m zaterdag deze prachtige bloemen vaasjes met een mooie korting!

 

3 bloemen vaasjes incl. een mooi bord voor maar liefst €17,95! Of shop een los bloemen vaasje voor €5,99 in plaats van €7,95! We hebben diverse vaasjes, borden en snijbloemen combinaties. Voor ieders wat wils!

 

Openingstijden - Afmelden voor mailing - Privacy policy