| | Column Monique van Gevelt: Liever lokaal en regionaal In 1968 werd ik geboren in een landelijke omgeving. Mijn ouders hadden een café-restaurant met 150 zitplaatsen én een boerderij met een paar hectare grond en grote boomgaard. Als kind sorteerde ik […] Lees verder |
|
|
|
| | ABN AMRO: Gevolgen oorlog Oekraïne zetten herstelperiode leisure verder onder druk Hoewel de leisuresector na een aantal zware jaren weer groei in het vooruitzicht heeft, is de sector nog niet terug op het niveau van vóór de pandemie. Ook zal een volledig herstel, mede door de […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Download hier de nieuwste uitgave van De RestaurantKrant Vandaag verschenen: de nieuwste editie van vakblad De RestaurantKrant. Nu kosteloos te downloaden of online te lezen. Vakinformatie dat elke ondernemer in (een) café(s) niet kan missen. De redactie […] Lees verder |
|
|
|
| | Sterrenchef Servais Tielman en compagnons openen Smullies Maastricht Maastricht is per 10 maart 2022 een bijzondere patisseriezaak en ijssalon rijker. Servais Tielman van sterrenrestaurant Beluga Loves You opende er met zijn compagnons ‘Smullies’, een eigenzinnige […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | BlueBlood opent in Den Haag; Nikkei cuisineconcept in de hofstad Dit voorjaar opent BlueBlood haar deuren midden in het centrum van Den Haag aan de Zeestraat 35. Met de komst van BlueBlood wordt het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in […] Lees verder |
|
|
|
| | Welke boter is geschikt om mee te bakken? Boter wordt vaak gebruikt om mee te bakken, maar niet iedere soort boter is ervoor geschikt. Dat is niet alleen vanwege de smaak en het eindresultaat, maar ook vanwege gezondheidsaspecten die een rol […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|