Fijngeslepen.
Niet goed zichtbaar? Bekijk de webversie.
Porsche
Cayenne Platinum Edition
Beste heer Do,

Fijngeslepen: de Cayenne Platinum Edition-modellen.

Ze zijn volmaakt sportief: de nieuwe Platinum Editions van de krachtige Cayenne S (309 kW/420 pk) en Cayenne S Diesel (283 kW/385 pk). De exclusiviteit van deze nieuwe modellen wordt direct duidelijk door de in platina zijdeglans uitgevoerde 21 inch Sport Edition lichtmetalen wielen, het zwarte exterieurpakket en spatbordverbreders in carrosseriekleur. En dan zijn er smaakvolle details als dorpellijsten van roestvaststaal met 'Platinum Edition'-belettering en het Porsche-logo op vier hoofdsteunen. Tevens inbegrepen: het Porsche Communication Management (PCM) inclusief online-navigatie, de Connect Plus-module en het BOSE Surround Sound System. Gaan voor platinum kan vanaf april.

Met vriendelijke groet,
Porsche Nederland
Ontdek de Platinum Editions 
Bekijk video 
 
   
     
 
Museumstukken.
Artikelen die tot nu toe exclusief bij het Porsche Museum in Stuttgart verkrijgbaar waren, zijn nu ook te vinden in de Porsche webshop: van (historische) schaalmodellen en boeken tot en met USB-sticks en de vrolijke 911 RS badeend.
Shop de museumcollectie 
 
 
 
Porsche Classic Training
Klassiek rijplezier.
Voor nog meer rijplezier met uw klassieke Porsche, biedt de Porsche Sport Driving School twee nieuwe rijtrainingen aan. Deze zijn toegespitst op de mogelijkheden en eigenschappen van uw Classic. Zo is de 'heel and toe'-module altijd inbegrepen.
Train klassiek rijplezier 
 
     
 
Porsche Sport Driving School
Hogeschool van rijvaardigheid.
Bij de Porsche Sport Driving School doorloopt u de ultieme leercurve van rijvaardigheid. Dankzij vijf trainingsniveaus komt u stapsgewijs verder en kunt u zelfs uw racelicentie behalen. Alle trainingen, ook die op het circuit, zijn in Nederland te volgen.
Boek uw training 
 
     
 
   
     
 
De Top 5 van Porsche.
Wat zijn de zeldzaamste modellen die Porsche ooit maakte? En welke waren de wildste, de luidruchtigste en snelste? In een nieuwe YouTube-serie presenteren wij de komende weken heel speciale Porsches - een niet te missen ontdekkingsreis.
Start de Top 5 
 
 
   
     
 
Digitaal ideeënlaboratorium.
Porsche loopt voorop in de digitale revolutie. In het nieuwe Porsche Digital Lab in Berlijn werkt het merk met gespecialiseerde partners aan vooruitstrevende IT. Porsches doel: het meest innovatieve merk zijn als het gaat om exclusieve en dynamische mobiliteit.
Ga digitaal 
 
 
911 RSR
Een jaar lang racen.

In 2017 is Porsche op vele fronten actief op de (inter)nationale circuits. En de lat ligt weer hoog. In het WEC (World Endurance Championship) gaat Porsche met de 919 Hybrid voor de prolongatie van de wereldtitel en natuurlijk voor de overwinning bij de legendarische 24 Uur van Le Mans. In de GT-LM-klasse heeft Porsche een spectaculaire nieuwe troef in handen: de 911 RSR met zijn vóór de achteras geplaatste zescilinder boxermotor. Een perfecte manier om de unieke racesfeer van Porsche te beleven, is een bezoek aan de Porsche GT3 Cup race. Dat kan ook dichtbij huis. Zo doet de Porsche GT3 Cup Challenge Cup Benelux onder meer de circuits van Zandvoort, Zolder (B) en Spa-Francorchamps (B) aan.
Check de racekalender 
 
Porsche dealersPorsche dealers Porsche OccasionsPorsche Occasions Accesoires zoekenAccesoires zoeken Stel een vraagStel een vraag
Facebook Twitter YouTube Pinterest LinkedIn
wijzig uw e-mailadres |  afmelden |  privacy policy