Hyperlimousine.
Niet goed zichtbaar? Bekijk de webversie.
Porsche
Panamera Turbo S E-Hybrid
Geachte heer Do,

Hybride hyperlimousine.
De Panamera reeks heeft een nieuw topmodel: de Panamera Turbo S E-Hybrid met een V8 turbo benzinemotor en een elektromotor. Die samenwerking levert een systeemvermogen op van 500 kW/680 pk en een koppel van 850 Nm. Dat vertaalt zich in buitengewone prestaties (acceleratie 0-100 km/u in 3,4 seconden, topsnelheid 310 km/u) en in uitzonderlijke efficiency. Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt 2,9 l/100 km. Met een snellader zijn de accu's in 2 uur en 24 minuten volledig op te laden. De Panamera Turbo S E-Hybrid staat vanaf juli in de showroom en is er ook in Executive uitvoering met verlengde wielbasis.

Met vriendelijke groet,
Porsche Nederland
Ontdek het topmodel 
Video 
 
   
     
 
De Porsche Racing Days.
Op 1-2 juli vinden op Circuit Zandvoort de Porsche Racing Days plaats. Er is volop actie met de 911 GT3 Cup Challenge Benelux en vele klassieke Porsches. Zelf met uw Porsche het circuit op? Onze Porsche dealers hebben het geschikte arrangement.
Porsche Racing Days 
 
 
   
     
 
(Klein)kinderen in de hoofdrol.
Bijzondere cadeautip voor (klein)kinderen tussen de 4 en 12 jaar: een rijk geïllustreerd boek waarin zij zelf de hoofdrol spelen in een spannend Porsche avontuur. De eigen naam van de hoofdpersoon komt overal terug: van kaft tot ontknoping.
Bestel het Porsche kinderboek 
 
 
   
     
 
Turbotijd.
Steeds meer Porsches krijgen de beschikking over efficiënte en krachtige turbotechnologie. Porsche heeft daar ruime ervaring mee. Weet u hoe lang geleden de eerste 911 Turbo verscheen? Laat het ons weten en maak kans op een mini 911 turbomodule.
Stuur uw antwoord 
 
 
 
919 Hybrid
Wereldkampioen klaar voor de hattrick.
De Porsche 919 Hybrid heeft twee jaar achtereen het FIA WEC, inclusief de 24 Uur van Le Mans, gewonnen. De bolide voor 2017 is dankzij vele verfijningen nog efficiënter en dus klaar voor een bijzondere uitdaging: de hattrick.
Start de motoren 
 
     
 
Aangescherpte werkplaatstarieven
Het voordeel van toponderhoud.
Porsche heeft de werkplaatstarieven voor de 911 (997), Cayenne (E1) en Boxster en Cayman (987) sterk verlaagd. Zo draagt Porsche bij aan het in topconditie houden van deze modellen. En: een bij de dealer onderhouden Porsche behoudt zijn waarde.
In detail: scherpe tarieven 
 
     
 
Into the Frame
Rijd uw klassieke Porsche een uniek boek in.
Klassieke Porsches zijn vooral bedoeld om in te rijden. Met Into the Frame spoort Porsche eigenaren van een Classic aan om dat vooral te doen. En daar zit een bonus aan vast. Alle Porsche Centra in Nederland hebben een prachtige route uitgezet in hun eigen regio. Daar worden deelnemers in hun Classic vastgelegd door fotograaf David de Jong. De professionele foto die dat oplevert is, inclusief de originele Porsche Documentatiemap, gratis af te halen bij het Porsche Centrum. Bovendien wordt de foto opgenomen in het unieke Into the Frame fotoboek, dat deze zomer in beperkte oplage wordt uitgebracht. Rijdt u het boek binnen?
Meld je aan 
 
Porsche dealersPorsche dealers Porsche OccasionsPorsche Occasions Accesoires zoekenAccesoires zoeken Stel een vraagStel een vraag
Facebook Twitter YouTube Pinterest LinkedIn
wijzig uw e-mailadres |  afmelden |  privacy policy