18 oktober 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
PostNL bezorgt nog maar één keer: een goed plan?
[Opinie] PostNL gaat een pakket nog maar één keer thuis aanbieden. Zo kunnen consumenten hun pakket een dag eerder ophalen. Een mooi en duurzaam initiatief, stelt Walther Ploos van Amstel.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Bekende kunstenaar Banksy opent webshop om auteursrecht
[Nieuws] Kunstenaar Banksy heeft een webwinkel geopend. Dat doet hij om zijn auteursrechten te beschermen. Opvallend, aangezien de kunstenaar eerder aangaf weinig op te hebben met copyright.
twitter facebook linkedin
lees verder
Twinkle publiceert overzicht van 25 Europese marketplaces tijdens Twinkle Marketplaces Event
[Advertorial] Kan ik direct beginnen? Heb ik een lokale KvK-registratie nodig? Zijn er startkosten aan verbonden, gelden er servicenormen? Kan mijn voorraad realtime worden gekoppeld? Kan de marketplace andere prijzen hanteren? Hoe hoog is de commissie? Kan ik producten promoten? Kom op 29 oktober naar het 1e Twinkle Marketplaces Event en ga naar huis met een handige matrix met antwoorden op o.a. deze vragen.
image
image
'Puma centraliseert Europese dc’s'
[Nieuws] Sportmerk Puma kiest ervoor om zijn Europese distributiecentra te centraliseren. Het bedrijf heeft daar op dit moment vijftien distributiecentra, maar kiest ervoor om alles samen te voegen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
ElectronicPartner centraliseert e-commerce
[Interview] Inkooporganisatie ElectronicPartner bouwt aan één centraal merk: EP: ‘EP: moet net zo logisch en bekend worden voor de consument als MediaMarkt’
twitter facebook linkedin
lees verder
Wint jouw organisatie een Shopping Award?
[Advertorial] De inschrijvingen voor de meest prestigieuze (web)winkelawards zijn weer geopend! Door mee te doen aan de Shopping Awards, maak je niet alleen kans op een mooie prijs, maar krijg je ook inzicht in de waardering van consumenten en vakgenoten voor jouw (web)winkel. Win je een award, dan zet je je organisatie volop in de schijnwerpers!
image
image
Onderzoek naar investering Amazon in Deliveroo
[Nieuws] De Britse waakhond Competition and Markets Authority (CMA) gaat onderzoek doen naar de investering van Amazon in Deliveroo in Groot-Brittannië.
twitter facebook linkedin
lees verder
"Algoritmisering, wen er maar aan"
[Advertorial] Kunstmatige intelligentie (AI) is geen toekomstmuziek meer. Het maakt onze telefoons slimmer, laat onze auto's (bijna) zelf rijden en helpt doktoren om betere diagnoses te stellen. Waar gaat het naartoe? En wat blijft er nog over voor de mens? Kom het te weten tijdens het de sessie van de innovatie-deskundige Jim Stolze op het Social Service Congres.
image
image
Lidl begint afhaalservice in België
[Nieuws] Discounter Lidl test op dit moment een afhaalconcept in een Belgisch filiaal. Als het een succes blijkt, wordt het uitgerold naar andere winkels in het land.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.