26 februari 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
PostNL wil in 2024 pakketbezorging verder optimaliseren, postbezorging wordt teruggeschroefd
[Nieuws] De maatregelen die PostNL in 2023 genomen heeft om de kosten te verminderen en de kaspositie te verbeteren, waren onvoldoende om de sterke kostendruk op te vangen. Zowel in de post- als in de pakketbezorging zal wat moeten veranderen, geeft PostNL zelf aan in een bericht.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Mogelijke koper voor Britse tak van The Body Shop
[Nieuws] Weer een nieuw puzzelstukje in het verhaal over de noodlijdende cosmeticaketen. Naar het schijnt overweegt de Britse warenhuisketen Next een deel van The Body Shop te willen kopen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Retail Media Day: een nieuw tijdperk in retail
[Advertorial] Op de Retail Media Day vind je alles wat je moet weten over retailmedia in 1 dag samengevat - voor merkenbouwers, retailers, mediabureaus en marketeers, kortom: voor jou. Retailmedia is een booming business en wordt steeds belangrijker voor marketeers omdat de mogelijkheden langzamerhand exploderen! Zet daarom dinsdag 28 mei in je agenda en koop nu je tickets met 100 euro korting!
image
image
E-commerce in Laos
[Opinie] Twinkle zoekt letterlijk de grens op. In de rubriek Grenzeloos laat de redactie haar licht schijnen op een e-commerce ontwikkeling in een land dat niet vaak aan bod komt, maar zeker de moeite waard is om te bespreken. Deze keer: Laos als e-commerce underdog.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Mr Marvis wil winkelbestand fors uitbreiden
[Nieuws] Kledingmerk Mr Marvis wil de komende tijd veel nieuwe winkels openen. Tegen 2025 moet het bedrijf in totaal zo’n 25 winkels hebben, nu zijn dat er nog 6.
twitter facebook linkedin
lees verder
Nieuwe sprekers Branded Content Event
[Advertorial] We hebben een bomvol sprekersprogramma op het Branded Content Event. Je kunt onder meer sessies bijwonen van: Abovo Maxlead, Studio100, HEMA, Team5PM, ING Nederland, LINDA., Elvea en Mediahuis. Kortom het is een zeer diverse line-up. Daar wil je toch bij zijn? Bestel nu je ticket met 30 euro korting.
image
image
Delivery Hero: ‘Verkoop Foodpanda in Zuidoost-Azië mislukt’
[Nieuws] Het is Delivery Hero niet gelukt om een geschikte overnamekandidaat te vinden voor zijn bezorgdienst Foodpanda in Zuidoost-Azië.
twitter facebook linkedin
lees verder
Zien we jou bij NIMA Marketing Day 2024?
[Advertorial] Profiteer nu van 100 euro Early Bird korting op je ticket voor NIMA Marketing Day 2024. OP 13 juni komen 1500 marketingprofessionals bij elkaar om naar het zeer uitgebreide sprekersprogramma te luisteren. Er staan meer dan 70 kennissessies op het programma, dus voor ieder wat wils. Bestel nu je ticket en mis deze dag niet!
image
image
‘Van keukentafelplan naar autoriteit in brandpreventie’
[Interview] Het e-commercelandschap is veranderlijk. Dat is ieder jaar terug te zien in de Twinkle100. Ook in de nieuwe editie staan weer enkele nieuwe organisaties. In Twinkle lichten we opvallende nieuwkomers in de lijst uit en deze keer spreken we met Frans Coppens, medeoprichter en -eigenaar van Brandpreventiewinkel.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.