Ontdek hoe opera wordt gemaakt, lees alles over de Amerikaanse presidentsverkiezingen en maak kennis met de snijkunsten van Kanat Nurtazin.
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 12, nu in de winkel!
Zin
Creatief met blaadjes en papier
Wat een geweldige mini-kunstwerken!

Maak kennis met de snijkunsten van Kanat Nurtazin. Hij maakt een tekening op een blad of stuk papier en snijdt het dan met een scheermes voorzichtig uit. Over sommige kunstwerkjes doet hij wel zes uur, zo’n precisiewerk is het. Geduld is een schone zaak, blijkt maar weer, want de resultaten zijn werkelijk schitterend.

Zin
Laat de naam van jouw dierbare voortleven
Wie wil jij herdenken op 2 november?

Monuta organiseert op 2 november de online herdenkingsbijeenkomst Samen Herinneren. Op deze bijeenkomst kun je de naam van jouw dierbare laten voorlezen en daardoor laten voortleven. Je kan je voor deze bijeenkomst aanmelden via Monuta.nl. Aanmelden voor de namenlezing tijdens de herdenkingsavond kan tot uiterlijk 26 oktober.

Zin
Exclusief kijkje achter de schermen
Ontdek hoe opera wordt gemaakt

Operaliefhebbers opgelet! Op 9, 10, 11 en 12 november opent de Nederlandse Reisopera zijn deuren in de Performance Factory in Enschede. Bekijk het kostuum- en grime atelier, loop rond in de decorwerkplaatsen en luister mee tijdens de repetitie van La bohème.

Zin
Win dit leuke en leerzame spel
Interactief bordspel gebaseerd op de indrukwekkende BBC Earth-series

De 94-jarige bioloog en tv-presentator David Attenborough breekt met zijn 5,8 miljoen volgers Instagramrecords. Terecht zijn de ogen gericht op zijn nieuwe documentaire A life on our planet. Kom op een leuke manier nog meer te weten over onze planeet met het educatieve bordspel BBC Earth: Animals.

Zin
Wie krijgt 3 november de meeste stemmen?
Lees alles over de Amerikaanse presidentsverkiezingen

De hele wereld kijkt 3 november mee, wie wordt de nieuwe president? Lees alles over de belangrijkste data, de werking van de verkiezing, hun voorgangers, de twee kandidaten en ontdek welke staten bepalend zijn voor de uitslag. Download de gratis EW verkiezingsgids en lees alles over hét politieke spektakel van 2020.

Zin
Zoek je een leuke baan?
8 Bemoedigingen voor werkzoekende 50+’ers

Goud op de werkvloer. Dát ben jij als werkende 50+’er. Simpelweg vanwege jouw werk- en levenservaring. Daar mag best wat meer waardering voor komen. Te beginnen bij jezelf: zélf geloven dat je goud waard bent, zorgt ervoor dat werk krijgen of van baan veranderen ook echt gaat lukken.

Zin
Stijlvolle najaarsaanbieding
13x Zin + suède shopper voor €110

Trendy & toch tijdloos, duurzaam, handgemaakt en: er past tenminste ook nog wat in… Daar houden we van! De trendy shopper van het Amsterdamse label Kindred Spirits is gemaakt uit dik en stevig suède. De premium kwaliteit sustainable leer is gelooid zonder gebruik van chemicaliën en heeft geen synthetische finish, waardoor de tas alleen maar nóg mooier zal worden met de tijd. Welke kies jij, de zwarte, de bruine of toch de groene?

Neem nu een jaarabonnement en ontvang de suède shopper (t.w.v. €149,95) + 13x Zin samen voor €110 (i.p.v. €234,45). Dat is maar liefst 53% korting!

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer