Pre-order de Wifi & Netwerk Optimalisatiegids met 2 euro korting

Webversie


Pre-order de Wifi & Netwerk Optimalisatiegids
Nú met 2 euro korting

Dankzij nieuwe technieken is het eenvoudig om je thuisnetwerk nét even dat beetje extra te geven waardoor je betere dekking hebt en hogere snelheden haalt. Veel heb je voor die extra’s (meestal) niet nodig, tenminste, niet als je onze slimme trucs volgt.

Bestel daarom onze nieuwe Wifi & Netwerk Optimalisatiegids, met korting tijdens de pre-order. Je betaalt slechts € 7,95 in plaats van € 9,95. De verzendkosten (*) zijn voor ons.

Wat kun je verwachten?
De 124 pagina’s tellende gids biedt je het complete overzicht van de nieuwste technieken op het gebied van draadloos internet. Je krijgt de beste tips en trucs om je bestaande wifi-netwerk te versnellen en het bereik te versterken en we laten zien hoe je het meeste uit al je aangesloten apparaten haalt. Je kunt direct aan de slag met de duidelijke en overzichtelijke workshops en experttips.

Maar daar houdt het niet op. We hebben de nieuwste wifi-routers en nas’en voor je getest en vertellen je hoe overal in huis kunt streamen en hoe je je bestaande apparatuur uitbreidt. Na het lezen van dit magazine ken je alle ins en outs van je thuisnetwerk en heeft wifi geen geheimen meer voor je.

 

Bestel nu de nieuwe Wifi & Netwerk Optimalisatiegids en ontvang direct 2 euro korting op de reguliere verkoopprijs. Voor slechts € 7,95 haal je ‘m in huis, gratis bezorgd.* 

Deze aanbieding is geldig t/m zondag 20 januari. De gids wordt rond 25 januari bij je bezorgd.

* Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België. Woon je in België? Dan betaal je 2 euro verzendkosten.