Ontvang als pre-order bonus drie schilden om Kratos op weg te helpen...
20 april in de winkels verkrijgbaar | Klik hier voor de online versie
home games spellen folder
Beleef het indrukwekkende verhaal van Kratos en zijn zoon in een gloednieuw avontuur van de iconische God of War-serie. Nadat Kratos wraak heeft genomen op de goden van Olympus, trekt hij naar het universum van de noordse goden en monsters. Hier leert hij zijn zoon hoe hij moet overleven, zonder dezelfde fouten te maken die de geest van Sparta ooit bijna fataal werden.

Deze nieuwe God of War bevat alle elementen die je van deze iconische serie mag verwachten: veel actie, epische bazen en een adembenemende omgeving. Beleef een boeiend en ontroerend verhaal in de nieuwe wereld van Kratos.

Exclusief voor Playstation 4 en Playstation 4 Pro.
Meer God of War »
Limited Edition PS4 Pro-bundel
Deze console is zelfs de goden waardig. Deze speciaal gecreëerde PS4 Pro van 1 TB heeft een ontwerp gebaseerd op de nieuwe Leviathan-bijl van Kratos. Er zit ook een DUALSHOCK 4 draadloze controller bij waar de de Huldra-broers hun stempel op hebben gedrukt. Inclusief de fysieke game God of War voor PS4 Pro.
Naar PS4 Pro-bundel »
Limited Edition
De limited edition bevat de volgende onderdelen: de fysieke game God of War, een SteelBook case-verpakking en het Dark Horse artbook. En als digitale content: een dynamisch God of War-thema voor je PS4 en de ingame items Death's Vow Armour set en Exil's Guardian Shield.
 
Naar Limited Edition »
Pre-order bonussen
Pre-order nu de Standaard Plus Edition of Limited Edition van God of War vóór 20 april en ontvang drie schilden om Kratos op weg te helpen in zijn avontuur.
Om de nieuwsbrief beter te laten aansluiten op jouw interesses, willen we je vragen om je voorkeur(en) door te geven. Kies hieronder een van de groepen, als je wilt kun je daarna ook meerdere groepen kiezen.
Jouw gegevens
newsletter@newslettercollector.com
»  Gegevens wijzigen
»  Afmelden voor de nieuwsbrief
Wil je ons volgen?
Veilig direct of achteraf betalen
Veilig winkelen
Klantenservice | Disclaimer
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden
This email was sent by: Blokker Holding BV
Hessenbergweg 11 Amsterdam, Noord-Holland, 1101BT, NL