3 dagen Pre-SALE voor onze Nieuwsbrieflezers...
 
Bekijk de webversie
FRESH! FASHION
FRESH! LIVING
FRESH! OUTLET
Vooruitlopend op de uitverkoop...
Stapelkorting tot 40%!
Half juni begint bij ons op de website altijd de uitverkoop. Vanaf dan staan onze kortings-prijzen voor iedereen zichtbaar op de site.


Vooruitlopend daarop (nu er dus nog aanzienlijk meer keuze is) geven we jullie als trouwe Nieuwsbrieflezers nu alvast de kans om met flinke korting te shoppen. Hoe meer stuks, hoe meer korting, oplopend tot wel 40%!

Tel uit je winst...

1 stuk: 10% korting, Actiecode SS18STAPEL10

2 stuks: 20% korting, Actiecode SS18STAPEL20

3 stuks: 30% korting, Actiecode SS18STAPEL30

4 (en meer) stuks: 40% korting, Actiecode SS18STAPEL40


Op de hele collectie: Spring-Summer 18 + Outlet + Home & Living
Geldig tm a.s. woensdag 30 mei.

Let er op dat je de juiste korting gebruikt (anders kunnen we nog niet versturen)!
NB: Mocht je toevallig al eerder dit weekend wat hebben besteld via onze webshop, dan mag je dat aantal stuks meetellen voor het bepalen van je kortingscode :-)

Klik
hier om meteen op onze webshop te komen.

Enjoy your shopping!


P.S: Mocht je nog twijfelen; check eens onze onafhankelijke Reviews; deze mensen gingen je voor...
En dan nog wat over Privacy, Nieuwsbrieven en Blogposts
 
Er is al veel geschreven over Privacy, zeker de laatste tijd. Voor jouw informatie: ook wij hebben in onze Privacy verklaring onder andere vastgelegd dat we discreet met jouw gegevens omgaan, hoe je ze kan veranderen of verwijderen, en wat er verder van belang is als het om Privacy en Persoonsgegevens gaat, geheel volgens de nieuwe wetgeving. Als jij warm loopt voor Privacyverklaringen dan zou ik die van ons zeker ook nalezen: klik dan hier

Team FRESH!

Als je het wel gelooft en liever je tijd besteedt aan shoppen op onze tijd of het lezen van de Blogs van Denise over trends, Fashion facts, styling tips, en kijkjes behind the scenes dan snappen wij dat ook. (Klik hiervoor de link naar de Blogpagina bij Fresh!)

Over dat laatste gesproken; ook via onze Nieuwsbrieven delen we veel van deze Blog Posts met je, afgewisseld met acties en aanbiedingen. Je ontvangt onze Nieuwsbrieven omdat je eerder hebt aangegeven dat je ze wil ontvangen. Zolang je deze waardeert hoef je niets te doen. Mocht je je toch willen uitschrijven (nu of op welk moment dan ook) dan kan dat door simpelweg op de afmeld-link (onderaan iedere Nieuwsbrief) te klikken, geen probleem.
ABOUT FRESH!
FRESH! FASHION
BLOG
VEEL GESTELDE VRAGEN
STORE FINDER
CONTACT