Op 12 & 13 april 2023 worden de werelden van food & beverage én technologie bij elkaar gebracht tijdens Food Technology, georganiseerd door EVMI en Mikrocentrum in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.
Hoe ziet de 2e editie van
Food Technology eruit?
 
Beste heer/mevrouw,
 
Op 12 & 13 april 2023 worden de werelden van food & beverage én technologie bij elkaar gebracht tijdens Food Technology, georganiseerd door EVMI en Mikrocentrum in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.
 
Bied jij innovatieve oplossingen gericht op (een deel) van het voedselverwerkingsproces? Zet dan jouw bedrijf in de spotlights bij professionals uit de voedingsmiddelenindustrie!
 
Meld je direct aan als exposant 
 
 
Uw bedrijf profileren tijdens Food Technology? Download de brochure voor meer informatie!
 
DIT IS DE 2E EDITIE VAN FOOD TECHNOLOGY
 
 
  • 100% focus op de voedingsmiddelenindustrie
  • Inspirerende beursvloer
  • 2.000 bezoekers
  • Thema’s: voedselverwerking & machines, voedselveiligheid, food innovatie & duurzaamheid
  • Synergie met vakbeurs Lab Technology
  • Uitgebreid lezingenprogramma met o.a. keynote sprekers Danielle Mol – The GreenUp Company en Lean Goedegebuure – Tony’s Chocolonely.
  • Demoplein en start-up plein
  • Hackathon
 
 
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van exposeren tijdens Food Technology 2023. Neem gerust contact met ons op.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Judith van den Nieuwenhuijzen
Mikrocentrum
j.nieuwenhuijzen@mikrocentrum.nl
Gjelt Douma
EVMI/Alea Publishers
gjeltdouma@aleapublishers.nl
 
 
Twitter
LinkedIn
 
 
Food Technology wordt georganiseerd door Mikrocentrum en EVMI/Alea Publishers
 
 
© 2022 Alea Publishers