Profiteer nu van de beste last minutes in augustus!

3 jaren geleden


Text only:

Voordelig weg in de zomervakantie
Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.www.landal.nl
www.landal.nl0900–8842
(€ 1 per gesprek)Last minutes|Alle parken|Accommodaties|Zoek en boek
Zomerse last minutes: tot 25% korting!*Ga er nog even lekker tussenuit deze zomer. Kom heerlijk tot rust en ontdek de zomerse activiteiten op het park. Bekijk onze Augustus last minute top 10 voor de meest voordelige en allerlaatste plekjes! Boek nu een last minute en ontvang tot 25% korting*.
U reserveert een midweekverblijf in een 6-persoonsbungalow op Landal Aelderholt met aankomst 24 augustus 2015 vanaf € 219* (Prijzen zijn excl. € 24 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,50 p.p. en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park))*.Boek een last minuteGenieten in september en oktober

De zon schijnt in september en oktober nog volop en er is zoveel te ontdekken in de natuur. Maak een fietstocht door de bossen, waai uit op het strand of geniet van een zonnige dag bij de bungalow.  
Beleef de nazomer in de periode van 28 augustus tot 16 oktober 2015 en ontvang tot 25% korting*

Info & reserveren
Subtropisch genieten
Glij van de reusachtige waterglijbaan en laat u meevoeren in de Lazy River op Landal De Lommerbergen en Landal Het Vennenbos.
Ontdek prachtig Duitsland
Ontdek het nieuwe mountainbike park van Winterberg in het Sauerland of ga voor een vakantie vol historie in het prachtige Triererland.
Gegevens wijzigenAfmeldenPrivacybeleidContact

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (€ 24), bedlinnen (verplicht, € 7,50 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (0900-8842; € 1 per gesprek). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019