Profiteer van de Vakantie Voordeel Actieweek bij FOX

1 maand geleden
  • Html
  • Tekst

Webversie

Vakantiegeld Voordeeldagen

Vakantiegeld binnen? Het complete FOX rondreisaanbod 2019 is van 23 t/m 29 mei extra aantrekkelijk geprijsd met kortingen die variëren van € 50,- tot € 100,-.

Naar de actie →

Actievoorwaarden

Op rondreis door Indonesië

Comfortabel kennismaken met de grootste archipel ter wereld? Wij bieden deze bestemming vanaf onze start aan en we mogen ons met recht Indonesië specialist noemen! Bij FOX heb je de keuze uit 40 reizen in de volgende categorieën:

✓ groepsrondreizen
✓ single groepsreizen
✓ familie groepsreizen
✓ privé (familie)rondreizen met gids/chauffeur

Uiteraard kunnen meerdere eilanden gecombineerd worden.
Op zoek naar inspiratie?

Bekijk onze inspiratievideo's →

Strandvakantie Bali

Bali is de ideale plek om een rondreis door de vulkaanarchipel op een ontspannen wijze af te sluiten. Dit vakantie eiland is daarnaast ook een geliefde strandbestemming met veel excursiemogelijkheden, bijvoorbeeld naar het kunstenaarsdorpje Ubud. Van hotelcombinatievakanties in vijfsterrenresorts en boutique hotels tot heerlijke zonvakanties in de badplaatsen Kuta, Benoa en Sanur; bij FOX is de keuze reuze.

Bekijk het aanbod →

Groepsrondreizen Indonesië

Bezoek de Borobudur op Java, spot orang-oetans op Sumatra, leer alles over de bijzondere dodencultuur in Torajaland op Sulawesi en geniet op Bali van een tropisch strandverblijf. FOX biedt een ruim aanbod complete groepsrondreizen. Wat dacht je van de Easy Going groepsrondreis Java-Bali Tempo Doeloe? Beleef alle hoogtepunten van Java in een rustig reistempo. Inclusief verblijf in veelal viersterrenhotels o.b.v. halfpension en op Bali in een luxe resort aan het strand.

Bekijk het aanbod →

Privé rondreizen met chauffeur/gids

Tijdens een privé rondreis per airconditioned auto met Engelssprekende gids en privéchauffeur heb je altijd iets meer ruimte om af te wijken van het programma, wanneer je dit wilt. Dit is uiteraard in samenspraak met de gid/chauffeur, die je alles vertelt over land en volk. De meeste privérondreizen waarbij we meerdere eilanden combineren, eindigen op Bali. Uitzondering is de 31-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Sumatra-Java-Sulawesi-Bali-Lombok.

Bekijk het aanbod →

Single groepsreizen

Wat hebben onze single reizigers gemeen? Hun liefde voor reizen! Samen met andere singles een verre bestemming ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen, daar draait het om bij onze single groepsreizen. Wat dacht je van de 15-daagse single groepsreis Avontuurlijk Bali? Dit is een actief rondje Bali. Zo gaan we mountainbiken in Candidasa en op verkenning in het noorden van Bali, waar we o.a. het hippiedorpje Amed bezoeken met zijn zwarte lavastranden.

Bekijk het aanbod →

Familie groepsreizen

Families opgelet! Extra ingekocht: de 16-daagse familie groepsreis Bali, met vertrek op 1/8. Inclusief avontuurlijke uitjes, waaronder een snorkelexcursie in het noordwesten en viersterrenhotels met zwembad.

Bekijk het aanbod →

Een Indonesië reis met FOX, verre reizen van ANWB

Ontdek met ons de Borobudur op Java, orang-oetans op Sumatra, de bijzondere cultuur van Sulawesi en tropische stranden op Bali.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.
Toon alle reizen naar Indonesië

Je ontvangt deze mailing van een Indonesie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Australie.nl

Categorieën: Vakantie Internet Buitenland
Leeftijd: 65 jaar en ouder 31 t/m 64 jaar 19 t/m 30 jaar 14 t/m 18 jaar 7 t/m 13 jaar

© 2019