Tot € 75 korting tijdens de Verenigde Staten en Canada actieweek!

Webversie

Profiteer van korting tijdens de Verenigde Staten & Canada actieweek!

Profiteer van korting tijdens de Verenigde Staten & Canada actieweek!

Van de ruige Rocky Mountains met pieken tot wel boven 4.000m tot aan de indrukwekkende Grand Canyon. Behalve de grote hoeveelheid en stuk voor stuk zeer verschillende natuurparken kennen de Verenigde Staten en Canada ook bruisende steden met veel Europese invloeden, zoals New York, San Francisco en Montreal. Profiteer nu van korting tijdens onze Verenigde Staten & Canada actieweek!

Tijdens onze actieweek van donderdag 28 december 2017 t/m woensdag 3 januari 2018 ontvang je: € 75,- korting per persoon op geselecteerd reisaanbod

Op welke manier wil jij Noord-Amerika ontdekken?

Klik en bekijk de verschillende reizen

Met een groepsrondreis naar de Verenigde Staten & Canada

Vind je het gezellig om samen met medereizigers een bestemming te verkennen, begeleid door een ervaren Nederlandssprekende reisleider. Met een keuze uit twaalf verschillende rondreizen, zit er altijd een reis naar jouw wens bij! Esther, één van onze reisspecialisten is onlangs op groepsrondreis door West-Canada gegaan en schreef daar een uitgebreid reisblog over. Benieuwd naar de verhalen van Esther?

Vertrek in 2018 en profiteer van Vroegboek Voordeel

Vroeg boeken loont! Boek alvast je verre reis met vertrek in 2018, dan profiteer je namelijk van lagere prijzen. Boek je reis naar de Verenigde Staten en Canada minimaal 8 maanden voor vertrek en ontvang € 50,- korting per boeking!

Met een single groepsreis naar de Verenigde Staten & Canada

Op zoek naar een rondreis door de Verenigde Staten of misschien wel Canada, waarbij je het land kunt ervaren samen met andere alleenreizende? Zoek niet verder, maar boek één van onze vier single groepsreizen in Canada of de VS! Onder begeleiding van een ervaren Nederlandssprekende reisleider ontdekken we deze prachtige landen!

Kies voor een familie groepsreis naar de Verenigde Staten & Canada

Samen met de kinderen kennismaken met nieuwe culturen? Samen met leeftijdsgenoten en onder begeleiding van een ervaren Nederlandse reisleider, of gewoon met een eigen huurauto, ontdekken we de schoonheid van deze twee enorme landen, de prachtige natuur en de indrukwekkende steden zoals San Francisco, New York en Montreal!

Verken de Verenigde Staten & Canada met je eigen auto

De Verenigde Staten en Canada zijn ideale landen om met een eigen huurauto rond te reizen. Wil je toch dat alles verzorgd is? Kies dan voor één van onze privé rondreizen in de VS of Canada! Bij elke huurauto van Hertz zit tevens nu een gratis Hertz Neverlost GPS systeem voor tijdens de reis inclusief! En met een ruime keuze aan privé rondreizen, waarvan de meeste ook nog naar wens aanpasbaar zijn, vind je gegarandeerd de reis van jouw dromen!

Een Noord-Amerika reis met FOX, verre reizen van ANWB

  • Overnacht in comfortabele en centraal gelegen drie- en viersterrenhotels.
  • Groepsrondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleider.
  • Veel activiteiten zijn al inclusief.

Liever geen mailings van partners van Amerika.nl ontvangen? Afmelden