Programma tijdens CODA Paper Art 2017   Open deze nieuwsbrief in een nieuw venster
CODA Paper Art
Programma tijdens CODA Paper Art 2017
In augustus is er van alles te doen in CODA. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met papier. Voer experimenten uit, ontwerp een eigen kledinglijn of maak zelf papier van bloemen en planten.

In CODA Museum bezoek je op dit moment CODA Paper Art 2017. Een tentoonstelling die alle ruimte biedt aan de installaties, ruimtelijke werken en sieraden van kunstenaars uit binnen- en buitenland die zich met hun werk op papier en karton richten.
 
Activiteiten tijdens CODA Paper Art
CODA Paper Art toont het grenzenloze potentieel van papier. Tijdens de tentoonstelling kunt u op ontdekkingstocht langs werken van maar liefst 31 kunstenaars uit binnen- en buitenland. Daarnaast is er voor kinderen, ouders, opa's en oma's van alles te doen rondom de tentoonstelling. Zo ontdekt u in CODA PaperLab de kracht en variëteit van papier, experimenteert u met papier tijdens de PapierClinic of kunt u onder leiding van kunstenares Karla Kassenaar aan de slag met papier, gel en verf tijdens creatieve familieworkshop Freaken met Verf. En wist u dat je zelfs papier kunt maken van brandnetels? Ontdek het tijdens de familieworkshop Papier scheppen.
 
CODA Paper Art op MuseumTV
Kumi Yamashita (1968, Japan) maakte voor CODA Paper Art 2017 een nieuwe versie van haar bijzondere wandinstallatie Origami. Dit werk bestaat enkel uit gekreukelde origamivellen en een lichtbron die garant staat voor de gezichtsschaduwen op de wand. Ontdek meer van haar werk in de uitzending van MuseumTV.
 
Gratis audiotour door CODA Paper Art
Wilt u meer weten over de kunstwerken die te zien zijn bij CODA Paper Art 2017? Beluister dan tijdens uw bezoek de gratis audiotour langs de hoogtepunten van de tentoonstelling. Download de gratis app van Muzze in de App Store of Google Play Store. Geef toestemming voor het gebruik van uw locatie en zet uw bluetooth aan. Zodra u in de buurt komt van een kunstwerk verschijnt deze in uw beeldscherm en kunt u de audio afspelen.
CODA Paper Art
Cultuurkwartier Open
Cultuurkwartier Open is hét gratis culturele festival voor jong en oud. Cultuurkwartier Open heeft plaats van 12.00 tot 17.00 uur op zondag 27 augustus in en om het Cultuurkwartier tussen CODA en Gigant. Vier de start van het culturele seizoen en beleef een heerlijke dag met leuke activiteiten, fijne muziek en lekker eten en drinken. CODA presenteert in CODA Centrale Bibliotheek een markt waarbij doen, beleven en ervaren centraal staan. Tijdens Cultuurkwartier Open is CODA Museum bovendien gratis toegankelijk.
Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
tel.: (055) 5268400