Project Treble en de beste gratis software
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 14 Jun 2018
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
Apps & Software Gratis software: de beste freeware van juni 2018
Geschreven door: Peter Keizer - 14-Jun 08:50
Freewaremakers zijn meestal enthousiaste computergebruikers die niet programmeren uit winstbejag, maar hun vaardigheden inzetten om iets te verbeteren. Dankzij de gratis programma’s wordt computeren leuker en handiger! We bespreken de beste programma’s van dit moment en nieuwe versies van ‘evergreens’.
Lees verder
Apps & Software Project Treble in Android: wat is het en hoe werkt het?
Geschreven door: Joris Peterse - 13-Jun 15:10
Project Treble maakt onderdeel uit van Android 8.0, dat in 2017 verscheen. Project Treble moet ervoor zorgen dat je Android-apparaat sneller updates krijgt en langer ondersteund wordt. Dat is veiliger en je krijgt de mogelijkheid nieuwe functies van Android te gebruiken op je oudere toestel. Maar hoe werkt Project Treble?
Lees verder
Partner Tech Panel test Goose VPN
13-Jun 10:28
Het aantal redenen om de internetverbinding van je notebook, pc, smartphone of ander apparaat te beveiligen via VPN, neemt alleen maar toe. Maar hoe makkelijk is dat, werken met een VPN? En welke verschillen merk je in de praktijk? Vier lezers hebben het Nederlandse Goose VPN uitgebreid getest. Dit zijn hun bevindingen.
Lees verder
How To Nas-schijf stuk of vol? Zo vervang je hem
Geschreven door: Edmond Varwijk - 12-Jun 11:10
Nieuwe schijven in je nas plaatsen doe je op twee momenten, als alle schijven vol zijn of als een schijf defect is. In beide gevallen moet je beseffen dat een harde schijf in een nas onderdeel is van een complex opslagsysteem. Zomaar een schijf eruit halen en een andere erin, is geen goed idee. Het vervangen van schijven in een nas doe je namelijk volgens bepaalde regels. Maar met de juiste kennis en informatie kun je een schijf in je nas zo vervangen.
Lees verder
Fotografie Nieuw! Cursus landschapsfotografie
07-Jun 14:34
De perfecte landschapsfoto maken? Leer alles over de juiste camera-instellingen, compositie, perspectief, weersomstandigheden en lichtval. Geschikt voor elk niveau, inclusief video’s, oefenvragen, opdrachten en certificaat! Beoordeeld met een 8,5 op basis van meer dan 200 cursisten. Speciaal introductie-aanbod: Voor € 24,95 in plaats van € 59,95, inclusief bonusmodule met 10 unieke Lightroom Presets t.w.v. € 14,95 Start vandaag nog!
Lees verder
Review Huawei P20 - P20 in een dozijn
Geschreven door: Joris Peterse - 11-Jun 15:04
De Huawei P20-serie bestaat uit de budget P20 Lite, luxe P20 Pro en deze gewone Huawei P20. De Chinese smartphonemaker zet in op een luxe ontwerp en een goed presterende camera in samenwerking met cameramerk Leica. Maar Huawei laat hier en daar wat steekjes vallen.
Lees verder
Kieskeurig Magazine Zo maak jij deze zomer de beste foto's
14-Jun 13:58
Wil je meer dan die scheve toren van Pisa overeind houden of die zonsondergang met een glas rode wijn? In het Kieskeurig Magazine lees je hoe je écht originele vakantiefoto's maakt, helpen we je de beste vakantie-camera kiezen en bewerken we foto's, gewoon op je smartphone. Lees 'm nu!
Lees verder
Partner Lezer Kees Jan test pocket pc de Sirius A van Ockel
14-Jun 09:03
Linuxgebruiker en lezer van Computer!Totaal Kees Jan heeft de afgelopen drie weken de Sirius A getest. Lukt het hem om Ubuntu te installeren op deze Windows-pc? In dit verslag lees je waar hij de pc voor heeft gebruikt en wat zijn bevindingen zijn.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl