Header

Juli 2018

Vakantie vieren begint met loslaten

Je vakantiemotief, jouw woord of zinnetje als antwoord op de vraag: ‘Waar leef ik van op?’ is de sleutel tot een vervullende vakantie. Hang het als een spandoek boven de zomerperiode. Het ‘hoe’ van de vervulling vraagt pure overgave. Oefenen met overgave, daar leent de vakantie zich bij uitstek voor, omdat de dagelijkse routine wegvalt. Lees de tweede Pulsar vakantiecolumn vol tips en geniet van jouw ‘holy days’ deze zomer!

Een heerlijke zomer toegewenst, namens het hele Pulsar-team,



Marianne Broos

Werkinspiratie Event










Het Pulsar Werkinspiratie Event op 7 oktober

Nadine Fomenko en Marie-José Voogt organiseren dit jaar het Werkinspiratie Event voor alumni van de Pulsar Academie, de Proteus Leergang en De Talentafdeling. Deze vierde editie heeft Voeding als thema. Met workshops van o.a. Ad Maas en Marianne Broos.

Informatiemiddag










Infomiddag Pulsar Academie en Projectjaar op 31 augustus

In november starten de Pulsar Academie en het Pulsar Projectjaar. Bijzondere opleidingen voor professionals die willen groeien in transformatievermogen. Let op: t/m 31 juli geldt 10% vroegboekkorting op de trainingskosten van de Pulsar Academie.

Isnpiratieweek










Grijp je kans: nog twee Pulsar Inspiratieweken in 2018

In oktober en november kun je nog meedoen aan de Pulsar Inspiratieweek. Een intensieve week die je leven verandert. a Krijg grip op wie je bent, wat je wilt en wat je daarbij belemmert. Schrijf je op tijd in om zeker te zijn van een plek.
Vakantiecolumns










Vakantiecolumns: Geef je vakantie betekenis

Eindelijk vakantie! Hoe breng jij de vrije dagen door? Sta er even bij stil., zodat je dat doet waar je van oplaadt en beleef deze zomer ware ‘holy days’. Marianne Broos gidst je door de zomer met vakantiecolumns vol zonnige inspiratie.

Deel met een vriend
 
VOLG ONS
 
 
 

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling, Runstraat 39, 3522 RG Utrecht, Netherlands
www.pulsarinspireert.nl

Afmelden bij Pulsar