Beste golfer, De NGF Najaarscompetitie wordt elk jaar populairder! | Het Huwelijk van Joost | Moeite met chippen? PING ChipR
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Klik hier voor de webversie

10 augustus 2022 Nederlandse Golf Federatie
De baan op!

In vogelvlucht: Het Woold

Een natuurgebied met een golfbaan en niet andersom. Op een steenworp afstand van het Nationaal Park de Groote Peel ligt de meest gastvrije baan van Nederland, Het Woold. Van de naaldbomen tot de loofbomen en van de vaatplanten tot aan de kruidachtige planten, de visie van Het Woold dat golfbanen naadloos moeten passen in het plaatselijke landschap komt overduidelijk naar voren in zowel gevoel als zicht. Bekijk deze natuurbaan in vogelvlucht.
 

Bekijk de video
Equipment

Voor de worstelende chipper: PING ChipR

Moeite met chippen? PING lanceert met de ChipR een potentiele oplossing voor golfers die moeite hebben met de korte slagen naar de vlag.

Lees verder
APP GOLF.NL

Starttijd via de app GOLF.NL

Boek snel een starttijd en benut de zomeravonden om met je vriendinnen de baan in te gaan. Bekijk in de app waar je kan golfen.
 

Starttijd reserveren
NGF

Najaarscompetitie

De NGF Najaarscompetitie wordt elk jaar populairder. Begrijpelijk, want deze competitie kost weinig tijd en is gericht op een brede groep. Het leukste aspect van de NGF Najaarscompetitie is dat jijzelf met vrienden of vriendinnen van jouw club een team kunt vormen.

Lees verder
Stel je regelvraag

"Welke schade op de green mag je herstellen?"

In de rubriek 'Stel je regelvraag' geven we antwoord op vragen over de golfregels. In deze aflevering vertellen we onder meer wanneer je zonder strafslag schade aan de green mag herstellen.

 
Bekijk het antwoord
Instructie

Putten: controleer je set-up

Hoe controleer je je set-up bij het putten en hoe zorg je ervoor dat je er helemaal klaar voor bent als je de baan in gaat? Tourspeelster Romy Meekers laat het zien in deze instructievideo.

Bekijk de video van Romy

Uitgelicht

RUBRIEK

Sweetspot: Huwelijk Joost en Melanie-Jane

Lees verder >
 
Topgolf

Sterke finish Huizing op Celtic Manor

Lees verder >
 
 

Wie speelt waar?

11

AUG

ISPS Handa World Invitational

Co Antrim, Noord-Ierland | DP World & LPGA/Ladies European Tour

11

AUG

Big Green Egg Swedish Stroke Play Championship

Uppsala, Zweden | LET Access

11

AUG

Jude Championship, TPC Southwind

Memphis, Tennessee, USA | PGA Tour, FedEx St

 
Instagram #GOLFNL  @GOLFNL
GOLF.NL op Instagram
Golfweer

Je ontvangt deze e-mail omdat je GOLF.NL toestemming hebt gegeven om jou per e-mail op de hoogte te houden. Wij kunnen niet uitsluiten dat er eventuele onjuistheden in de gegevens voorkomen. Wil je in de toekomst liever geen e-mail meer van ons ontvangen? Dan kun je je hier afmelden.