Simon Stevin is een van de voormalige kazerneterreinen in Ede. De komende jaren worden hier exclusieve woningen gebouwd.

NIEUWBOUW IN EEN HISTORISCH WOONGEBIED

Wild spotten vanuit je woonkamer
20 vrijstaande villa's aan de Ginkelse Heide in Ede

Heijmans gaat 20 vrijstaande villa's realiseren in Ede. De vrijstaande villa's komen aan de rand van de Simon Stevin Kazerne en grenzen met hun kavels aan de Ginkelse Heide. Heijmans won de opdracht van de gemeente Ede, vanwege het ontwerp wat zich op de juiste manier verhoud met het achterliggende heide landschap en haar duurzaamheidsambitie en aandacht voor ecologie. Het nieuwbouwproject 'Puur op de heide', wordt onder meer gekenmerkt door haar unieke ligging en een stoere architectuur.

Aansluiting op natuur

Heijmans heeft Mix architectuur uit Ede gevraagd een ontwerp te maken voor de vrijstaande villa's met als resultaat drie ontwerpen die wel familie van elkaar zijn, maar ieder hun eigen contour en eigenschappen hebben.De karakteristieke flauwe houten kappen en grote overstekken zorgen voor een juiste inpassing in het landschap. Ook de keuze voor natuurlijke materialen zorgt ervoor dat de relatie met het landschap nog meer versterkt wordt.

Comfort, gasloos en energieneutraal (EPC nul)
De villa's op ruime kavels variëren in woonoppervlakte vanaf circa 175 tot 185 vierkante meter en worden aangesloten op het warmtenet van Ede. Om comfort te verhogen worden de woningen onder meer uitgerust met vloerverwarmingen en huisbesturingssysteem Slim Wonen, waarmee bewoners ook energieverbruik in hun woning nauwlettend in de gaten kunnen houden.

Woonwensen centraal
Tijdens een eerste Preview op donderdag 19 april aanstaande gaat Heijmans met potentiële toekomstige bewoners van 'PUUR op de heide' in gesprek over hun specifieke woonwensen, zodat ze meegenomen kunnen worden in de verdere uitwerking van het ontwerp. Prijsindicatie van de woningen is rond de €800.000. v.o.n.

Preview PUUR op de heide
U bent van harte welkom op donderdag 19 april. De avond is van 19.30 tot 21.30 uur in Restaurant Klein Zwitserland, Lunterseweg 44 in Ede. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2018, waarna de bouw in het voorjaar 2019 begint. Ditters Makelaars uit Ede begeleidt de verkoop. Kijk voor meer informatie op www.simon-stevin.nl.
Het verschil tussen Veluwse Poort, kazerneterreinen en
Simon Stevin

 
Het lijkt soms ingewikkeld, al die namen die gebruikt worden voor de kazerneterreinen. Daarom hierbij een korte uitleg.
 
De Veluwse Poort is de verzamelnaam voor de voormalige kazerneterreinen in Ede. Die zijn verdeeld in vier gebieden: Simon Stevin, Elias Beeckman, Maurits noord en Maurits zuid. Dit laatste terrein is gereserveerd voor het World Food Center. Op Maurits noord, Elias Beeckman en Simon Stevin worden door meerdere ontwikkelaars woningen gebouwd in verschillende projecten. Elk project krijgt vervolgens weer een naam, zoals Huis ter Hei, Sysseltse Lanen of Vredekwartier. Dit zijn de namen die ontwikkelaars en makelaars gebruiken voor het verkooptraject.
 
Op de website www.veluwsepoort.nl wordt alle informatie over de kazerneterreinen bijgehouden, en staat ook meer informatie over projecten in de omgeving zoals het nieuwe station en de toekomstige Parklaan. Simon Stevin heeft een eigen website en nieuwsbrief. Op de website www.simon-stevin.nlziet u welke woningen er op het Simon Stevin gebouwd wordt gebouwd.
Copyright © 2018 Veluwse Poort, All rights reserved.
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Our mailing address is:
Veluwse Poort
Bergstraat 4
Ede, CT 6710 HM
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp
</