17 juli 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Renault
image
Radioreclame boekt opnieuw omzetgroei
De markt van radioreclame is in het tweede kwartaal van 2019 wederom fors gegroeid. De netto omzet is met 3,14 miljoen euro (+6%) toegenomen ten opzichte van een jaar eerder.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Arno de Jong (Nederlandse Loterij): 'We activeren sport, van TeamNL tot Oranje Peloton'
Nederlandse Loterij is bezig zijn prominente positie in sportsponsoring uit te bouwen. Het contract met TeamNL is verlengd, de Toto KNVB Beker moet een soort FA Cup worden en de nieuwste troef is het Oranje Peloton. Een gesprek met CMO Arno de Jong.
lees verder
twitter facebook linkedin
Maak kennis met de 9 stappen op weg naar personalisering
[advertorial] Stap #1: Stel uw team samen en uw doelen vast. Stap #2: Bepaal de segmentatie van uw doelgroep(en). Stap #3: Breng het traject van de klant in kaart. Leer alle 9 stappen kennen van de weg naar personalisering.
image
'Winkelleegstand in panden stijgt plotseling weer sterk'
Tussen 2015 en 2019 daalde de leegstand in Nederland, maar daar is nu een einde aan gekomen. In de afgelopen vier jaar sloten veel winkels hun deuren, terwijl de leegstand toch daalde. Belangrijkste reden is dat veel vrijgekomen panden omgebouwd zijn naar woningen of ingevuld werden door horeca, aldus Locatus.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Wie worden de winnaars van de Best Practices 2018/2019?
Welke bedrijven worden winnaar op de Best Practices-middag van ISMI? De uitkomst staat nog niet vast, de datum wel: donderdag 26 september.
lees verder
twitter facebook linkedin
Geloof jij in marketplaces?
[advertorial] Terwijl veel retailers en merken ervaring opdoen met marketplaces en platform only verkopers in opkomst zijn, kent de markt ook voorbeelden van bedrijven die hun producten alleen verkopen binnen hun eigen kanalen. Of niet meer. In een strak geleide paneldiscussie gaan verschillende online verkopers in op hun motieven. Struggle jij met de vraag wat te doen met marketplaces? Zorg dat je erbij bent!
image
Nederlander op camping schuwt buitenlands eten
De Nederlandse campinggast neemt graag hagelslag en pindakaas mee in de reiskoffer en is weinig avontuurlijk in de buitenlandse ingrediëntenmix. Dit en meer blijkt uit onderzoek van reisorganisatie Vacanceselect onder 800 respondenten.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Marketeer Marian Draaisma: 'Mensen houden van merken, ook in de zorg'
Pluryn bracht op 1 juli het boek ‘Sterk merk in de zorg' uit. Met dit boek deelt de organisatie voor jeugdzorg en gehandicaptenzorg haar kennis en ervaring over het belang én het bouwen van een sterk merk in de zorg.
lees verder
twitter facebook linkedin
Zend je beste contentmarketing case in voor 6 september!
[advertorial] Behoor jij tot de top van contentmarketing in de Benelux? Meld je dan voor 6 september aan voor de Grand Prix Content Marketing Awards, de prestigieuze prijs in jouw vakgebied! De Grand Prix bestaat uit Awards voor de meest succesvolle contentstrategieën en Bekroningen voor uitblinkende contentproducties in de specifieke categorieën creatie, distributie en partnerships.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.