|
|
|
Een doordeweeks feestje! mini-zalmburgers met dillecrème | Eindelijk eens een burger waar je mond niet wagenwijd voor open hoeft! Deze mini-zalmburgertjes met kool, paprika en dillecrème zijn perfect voor kids (en volwassenen)! | |
|
|
|
|
|
Oud-Hollands genieten met een twist! 7x boerenkool zonder stamper | Boerenkool is een klassieke wintergroente die we voornamelijk kennen als stamppot met rookworst. Superlekker, maar boerenkool heeft die stamper helemaal niet nodig! | |
|
|
|
|
vanaf morgen te koop: delicious.februari! In het februarinummer van delicious. gaan we voor low & slow én ook voor quick & easy. Want hoe graag je ook een low & slow stoofpot of bouillon uit de keuken tovert óf bakt met chocolade…soms wil je gewoon dat er makkelijk & snel eten op tafel komt. Dus geven we óók 18 recepten die binnen 30 min. klaar zijn, bakken we ‘nieuwe stijl’ tosti’s en komen we ook nog door met veel verrukkelijk vega! Het nummer is vanaf woensdag te koop in een winkel bij jou in de buurt of nu al in onze webshop! Heb je 'm in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment. | |
|
|
|
|
|
Onweerstaanbaar goed! gepofte zoete aardappel met kruidenyoghurt | Snel, makkelijk én lekker koken? Voor ons geen uitdaging! Deze gepofte aardappels met gekaramelliseerde ui en kruidenyoghurt staan in nog geen 30 minuten op tafel. | |
|
|
|
|
speciale aanbieding: Korting op delicious. snijplanken Deze snijplanken – van Hollands beukenhout – zijn speciaal geselecteerd op de levendige, warme houttinten, de mooie nerven en de hardheid. Eenvoudig schoon te houden door te schrobben met alleen water en een borstel en het hout daarna goed te laten drogen. Het beukenhout zorgt er bovendien voor dat je messen minder snel slijten! Extra fijn: je krijgt nu 25% korting in onze webshop. Gebruik kortingscode voorjaar2020 bij het afrekenen en krijg 25% korting*. * Geldig zolang de voorraad strekt. | |
|
|
|
|
|
Win jouw exemplaar! WIN: 3x BREDA vol verfijnde recepten voor thuis | Win het nieuwe kookboek BREDA, van Chefs Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en wijnkenner Johanneke van Iwaarden: 'Breda is meer dan een kookboek, het gaat ook over vriendschap. Via onze gerechten vertellen we wat ons zo inspireert'. | |
|
|
|
|
|
Hoe maak je een echt koningsmaal? ribeye op lage temperatuur garen | Langzaam gegaarde ribeye is perfect van kleur, smaak en structuur. De korst is knapperig en de binnenkant mooi roze. Het vergt enig geduld, maar dan heb je ook wat! | |
|
|
|
|
|
|