cashcowdaily
  Altice na dip kopen voor langere termijn
Altice zal voorlopig een mooi gokaandeel blijven. Op 2,25 euro staat de koers hoog in de bandbreedte. Ook de RSI staat niet op een niveau dat het aandeel aantrekkelijk is voor traders die graag long gaan. Trendmatig zijn er wel kansen op weekbasis.
cashcowreadmore.jpg
 
Sell-off zet door
De sell-off op de aandelenmarkten zet door. Ook Europa zal er vandaag aan moeten geloven. In de premarket lopen de verliezen op tot 1,6%. Dat sluit aan bij de futures voor de Dow.
cashcowreadmore.jpg
Microsoft wordt universeler
Microsoft heeft in een week twee belangrijke stappen gezet die de kansen van de onderneming vergroten. Benieuwd welke twee stappen dit zijn?
cashcowreadmore.jpg
WisdomTree lanceert nieuwe AI ETF
WisdomTree lanceert in samenwerking met Nasdaq en de Consumer Technology Association (CTA) een ETF met blootstelling aan de Artificial Intelligence (AI) bedrijfssector.
cashcowreadmore.jpg
Randstad lijkt klaar voor een rit van minimaal 4,5%
De RSI voor Randstad is gedaald naar een niveau dat er aan een longpositie kan worden gedacht. Deze stand van de RSI was in november uitgangspunt voor een stijging van 4,5%.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN

"Volgens ETF-criticasters zou de groeiende omvang van de ETF-industrie de volatiliteit op de beurs kunnen beïnvloeden, de liquiditeit kunnen aantasten of sterker nog de gehele werking van de markt lam kunnen leggen. Is het gevaar reëel?" - Martijn Rozemuller, managing director Think ETF’s