Kennisbanken E-installatie
Online versie
Ranking het inspectiebedrijf

Er is een soort booking.com voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar de best gerankte elektrotechnische inspectiebedrijven. 

Lees verder >
Gratis het beste uit Installatie Journaal 2018!

De redactie van vakblad Installatie Journaal heeft de beste artikelen van 2018 voor u gebundeld.

Lees verder >
Elf miljoen m2 kantoor kan verder met modernere tl’s

Bij 10,9 miljoen vierkante meter te verduurzamen kantoorruimten volstaan modernere tl-buizen om de exploitatie na 2023 voort te mogen zetten.

Lees verder >
Lichtrails met spots voor Anne Frank Huis

Het Anne Frank Huis is vernieuwd. Ook de verlichting werd aangepakt. In het museale gedeelte is voornamelijk gekozen voor lichtrails met spots.

Lees verder >
Mean Well lid van KNX Nederland

De Taiwanese onderneming Mean Well is vanaf 1 januari 2019 lid van KNX Nederland.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Case: complete renovatie Technova College Ede

Het Technova College is een mbo-school in Ede waar alles draait om techniek en creativiteit. In september 2018 is het gebouw gerenoveerd en een maand later geopend voor alle leerlingen. ITN Installatietechniek mocht het installatiewerk uitvoeren. 

Lees verder >
Nieuw concept: Slim & Snel installeren

Heb jij in de praktijk te maken met strenge regelgeving en prijs- en tijdsdruk? Dan biedt het nieuwe concept Slim & Snel installeren van Hemmink veel voordelen. 

Lees verder >
Blog
Installateurs bereiden zich voor op de toekomst

Ondernemen in de installatietechniek in 2021. Dat was het thema van de Netwerkdag van Uw Duurzame Installateur, Elektrotransfer en ComforTrend. 

Lees verder >
Whitepaper
IP Alarm

Ook Particuliere Alarm Centrales kunnen worden getroffen door een DDoS-aanval, maar zijn daar totaal niet op voorbereid. Deze cybercrime is een onderwerp dat binnen de beveiligingsbranche onvoldoende aandacht heeft. 

Lees verder >
Domotica 3.0, de toekomst van gebouwautomatisering

Wat is de toekomst van slimme gebouwen? Wat zijn de voorwaarden om als installateur of technisch dienstverlener succesvol te zijn en blijven in smart buildings? Welke slimme technieken lenen zich daarvoor het best?

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright